Djokovici, circul jenant continuă: Ce urmează după ce viza sa a fost anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

O lume întreagă e cu ochii pe Australia din cauza unui fiasco, care n-ar fi trebuit să aibă loc niciodată, dacă regulile legate de vaccinare erau respectate, în loc să se încerce „driblarea“ lor.

Novak Djokovici a bătut drumul până la Melbourne pentru că organizatorii Australian Open i-au acordat o scutire dubioasă de la vaccinare, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Aşadar, din motive pur financiare, iar aici e vina organizatorilor, s-a încercat fentarea regulamentului. Ce a urmat? Un fiasco! Cu reţinerea lui Djokovici pe aeroport, mai bine de nouă ore, confiscarea telefonului său mobil, plus alte gesturi şi măsuri inutile şi de-a dreptul ridicole.

Şi, finalmente, Nole a fost anunţat că viza sa a fost anulată pentru că scutirea medicală de la vaccinare era valabilă pentru turneu, nu pentru intrarea în Australia!

Potrivit presei din această ţară, nu e clar dacă Djokovici se va şi întoarce imediat acasă, în Serbia. Pentru că, într-o primă fază, avocaţii încearcă să obţină anularea deciziei deportării sale. E posibil ca până la lămurirea definitivă a situaţiei, Nole să fie plasat în izolare, într-un hotel pe care îl va alege guvernul australian.  

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, prima imagine din captivitate: Gestul sârbului din fereastra hotelului VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite