Djokovici, huiduit la French Open: Reacţia sârbului a enervat şi mai mult publicul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici are nevoie de şapte victorii, în total, pentru un nou titlu, la French Open
Novak Djokovici are nevoie de şapte victorii, în total, pentru un nou titlu, la French Open

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 1 ATP) a fost în categoria jucătorilor privilegiaţi, care n-au fost încurcaţi de ploaie, în a doua zi de meciuri, la Roland Garros. Pentru că liderul mondial a fost programat să joace pe „Philippe-Chatrier“, singurul teren cu acoperiş retractabil.

Pentru Novak Djokovici, French Open 2022 a devenit primul Grand Slam al anului, după ce a lipsit de la Australian Open din cauza unui fiasco din care nimeni n-a câştigat nimic. Adevărul a scris că omul care a stat în spatele expulzării lui Nole din Australia a pierdut tot, în plan politic, în weekend-ul care a trecut.

Revenind la French Open, liderul mondial a debutat pe tablou, luni, sub lumina reflectoarelor, în ultimul meci al zilei. Şi a câştigat fără probleme, în minimum de seturi, cu japonezul Nishioka (99 ATP), scor 6-3, 6-1, 6-0.

Deşi a fost doar un meci de turul I, în care a pornit ca mare favorit, Nole a jucat cu seriozitate maximă. Şi a savurat fiecare punct câştigat. Uneori, mult prea zgomotos! Cum s-a întâmplat în debutul setului secund, atunci când modul în care a celebrat a supărat publicul de pe „Philippe-Chatrier“. 

Pe imaginile furnizate de Eurosport, postul care trasnmite French Open, se poate vedea cum Djokovici a fost huiduit, dar a continuat să-şi celebreze zgomotos punctele câştigate:

În turul II de la French Open, Djokovici, deţinătorul trofeului, va întâlni învingătorul duelului Molcan (38 ATP) – Coria (54 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite