Djokovici - Nadal, întâlnire ratată: Rafa joacă în ţara care nu cere nici test, nici vaccin, la intrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colaj

Începând de luni, cei doi giganţi ai circuitului vor reveni în acţiune, după un Australian Open 2022, în care vaccinarea i-a despărţit.

Luna februarie e luna turneelor în care nu se va vorbi despre vaccinare. Pentru că cele mai mari competiţii din calendar, ambele de categoria ATP 500, au loc, la Dubai şi la Acapulco.

Vorbim despre întreceri găzduite de Emirate, respectiv Mexic, adică ţări în care nu se cere certificat de vaccinare, la intrare. Dacă în Emirate e nevoie, totuşi, de un test negativ, efectuat cu maxim 72 de ore înainte, în Mexic nu se cere nici măcar atât. 

Din păcate, nici în februarie nu vom asista la un duel Djokovici - Nadal. Pentru că sârbul va evolua, la Dubai, unde tocmai şi-a aflat primul adversar, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Nadal, în schimb, s-a dus în Mexic. Şi va juca, la Acapulco, tot în săptămâna 21-26 februarie. Alături de alţi „grei“ ai circuitului, precum Medvedev (2 ATP), Zverev (3 ATP) şi Tsitsipas (4 ATP).

Conform tragerii la sorţi, în primul tur, Nadal (5 ATP) se va întâlni cu Opelka (20 ATP). Învingătorul acestui duel se va intersecta, în turul II, cu Dimitrov (26 ATP) sau Cressy (59 ATP).

1.678.065 de dolari e fondul total de premiere, la Acapulco, la Mexican Open 2022.     3 trofee are Rafael Nadal, la Acapulco: în 2005 şi 2013 pe zgură şi în 2020, pe hard.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite