DNA-ul intră din nou în fotbal! E cercetat un posibil blat din ultima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Costin Gheorghe, de la Gaz Metan Mediaş, a venit la DNA, miercuri, fiind citat ca martor într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie din lumea fotbalului.

Potrivit unor surse din justiţie, Costin Gheorghe a fost chemat de procurori să dea declaraţii într-un dosar nou deschis care ar viza meciuri aranjate, notează Mediafax.

Costin Gheorghe a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat să se prezinte în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba.

La DNA a fost citat să se prezinte miercuri şi fotbalistul Alexandru Muntean, tot de la Gaz Metan Mediaş, au precizat sursele citate.

Federaţia Română de Fotbal a deschis o investigaţie după ce jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în 27 mai, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0. Ulterior, Federaţia Română de Fotbal a sesizat Comisia de Disciplină în acest caz.

FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au retrogradat în urma rezultatului de egalitate înregistrat, în 27 mai, pe Stadionul Tineretului, în ultima etapă a Ligii I, în primul eşalon rămânând Concordia Chaijna, care a învins, pe teren propriu, echipa Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-2.

FC Braşov s-ar fi slavat de la retrogradare dacă ar fi învins la cel puţin două goluri diferenţă pe Gaz Metan Mediaş, iar Concordia Chiajna ar fi pierdut meciul cu Petrolul Ploieşti. La rândul lor, medieşenii ar fi rămas în Liga I dacă ar fi câştigat la Braşov la o diferenţă de goluri egală cu cea cu care Concordia ar fi învins Petrolul.

Cum niciuna dintre situaţiile de mai sus nu a fost îndeplinită, Concordia, rivala celor două echipe ardelene în lupta pentru salvarea de la retrogradare, va evolua şi în sezonul viitor în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite