Dragoş Nedelcu: „Am scris o filă de istorie. Am arătat că ne putem bate cu zecile lor de milioane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
U21 - România - Franţa / FOTO EPA - EFE / 24 iun 2019

Mijlocaşul echipei naţionale de tineret Dragoş Nedelcu a avut un discurs foarte coerent după terminarea meciului cu Franţa.

“Era greu să ne gândim să câştigăm grupa. Am pregătit meciurile foarte bine tactic şi consider că primul loc este pe deplin meritat. Este un lucru extraordinar, am scris o filă de istoire în România şi mă bucur că iau parte la acest lucru. Le mulţumesc părinţilor mei şi celor 23 de milioane care au fost în spatele nostrum şi ne-au împins de la spate. Suporterii care au fost aici, măcar o seară să fie şi ei fericiţi şi să meargă acasă mândri că sunt români în altă ţară. Sunt prea bucuros pentru momentul pe care îl trăiesc acum. De mâine vom analiza adversarul şi vom intra pe teren să ne calificăm în finală, am arătat în această grupă infernală că se poate, că ne putem bate cu zecile lor de milioane”, a spus Nedelcu la TVR.

Echipa României s-a calificat pentru prima dată în istorie în semifinalele unui Campionat European de fotbal de tineret, performanţă care vine la pachet şi cu participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. În ultimul meci din grupă, echipa antrenată de Mirel Rădoi a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formaţia Franţei, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena.

În semifinale, joi, de la ora 19.00, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va juca cu Spania. România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite