DSP Ilfov, răspuns favorabil în cazul clubului Dinamo! Când va putea juca primul meci după ieşirea din carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan a anunţat că echipa Dinamo poate disputa iar meciuri de fotbal.

După izolarea impusă de numărul mare de jucători despistaţi pozitiv cu noul coronaviru, ”câinii” au primit undă verde să revină pe gazon. Primul meci al dinamoviştilor este programat duminică, împotriva celor de la FC Voluntari.

„Astăzi, Dinamo a primit un răspuns favorabil de la DSP Ilfov. Cel mai probabil, meciul cu Voluntari va avea loc duminică. Mâine, în cadrul Adunării Generale, vom discuta pentru a vedea cum se poate termina play-out-ul pe terenul de joc. Au probleme în privinţa pregătirii. Au stat izolaţi în toată această perioadă. Cred că trebuie să le mulţumim şi public pentru eforturile pe care le fac pentru a termina competiţia pe teren”, a spus oficialul LPF, la Digi Sport Special.

Ultimul meci juca de Dinamo în Liga 1 a fost în 12 iulie. Patru zile mai târziu, pe 16 iulie, au apărut primele cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei "alb-roşii", numărul acestora ajungând la 21, dintre care 18 jucători.

Dinamo ocupă penultimul loc în playout-ul din Liga 1, cu 21 de puncte, la şapte puncte de poziţia 11, ultima care asigură salvarea de la retrogradare, şi la 2 de locul pentru baraj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite