Duel românesc în finala Cupei Bulgariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi s-a disputat returul semifinalelor Cupei Bulgariei, iar două echipe care au români în componenţă, Botev Plovdiv şi Ludogoreţ, şi-au asigurat prezenţa în ultimul act al competiţiei.

 Lokomotiv Sofia – Botev Plovdiv 0-1 (Hamza 61, pen.)

Fostul atacant al Petrolului, Younes Hamza, a marcat singurul gol al returului dintre Botev Plovdiv şi Lokomotiv Sofia. Vârful tunisian a transformat un penalty în minutul 61, iar Botev, la care Luchin a fost titular, iar Benga rezervă, s-a calificat în finala Cupei Bulgariei. Curtean n-a fost în lot la Botev. În tur, la Plovdiv, Botev se impusese cu 2-0.

Lokomotiv Plovdiv – Ludogoreţ 1-0

În returul celeilalte semifinale s-au întâlnit Lokomotiv Plovdiv şi echipa lui Cosmin Moţi, Ludogoreţ. Fundaşul român a fost titular şi integralist în eşecul la limită, 1-0, dar Ludogoreţ s-a calificat în finală după ce câştigase turul cu 2-0.

Finala Cupei Bulgariei se va disputa astfel între Botev Plovdiv (locul 4 în acest moment în prima ligă) şi Ludogoreţ (lider), la o dată ce nu a fost încă stabilită.

Botev are două Cupe ale Bulgariei în palmares (1962, 1981) şi opt finale pierdute, în timp ce Ludogoreţ deţine un singur trofeu în vitrină (2012). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite