Duel sufocant la French Open: Au stat peste 3 ore pe teren, iar rezultatul s-a decis după a 5-a minge de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei, tabloul feminin oferă partide de maximum două ore şi ceva. Astăzi însă, în turul II, Kiki Bertens (8 WTA) şi Sara Errani (150 WTA) au oferit un meci-maraton.

Kiki Bertens a ajuns abia în turul III de la French Open 2020, însă deja are peste cinci ore petrecute pe teren!

În prima rundă, olandeza de 28 de ani, semifinalistă la Paris în 2016, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Katarina Zavatska (112 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-0. Astăzi, încă o partidă decisă în trei seturi pentru Bertens, dar una în care n-a mai defilat în setul trei, ci a fost la o minge de înfrângere!

Faţă în faţă cu italianca Sara Errani (33 de ani, 150 WTA), finalistă la French Open 2012, Bertens a cedat primul set la tiebreak, după o oră de joc. Pe al doilea l-a luat tot după un set lung, cât unele meciuri de fete, 6-3 după 53 de minute. Însă nebunia abia urma să înceapă! Pentru că decisivul a avut nevoie de 16 game-uri şi de o oră şi 16 minute!

De la 2-2 încolo, au fost zece game-uri la rând cu break! La 6-5, italianca a avut minge de meci pe serviciul adversarei, dar a irosit această şansă. Apoi, la 8-7 pentru Bertens, aceasta s-a dus la 40-0 pe serviciul lui Errani. Incredibil însă, a irosit toate cele trei mingi de meci. Abia la duece#1, olandeza a reuşit să valorifice a 5-a minge de meci din această confruntare pentru a avansa în turul III.

În următoarea partidă, Bertens o va întâlni pe Siniakova (62 WTA).

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Şocant: Errani a înjurat-o pe Bertens, a râs de ea, iar olandeza a fost luată cu scaunul cu rotile

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite