Dumitru Dragomir: „Eram pregătit să mă sinucid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul preşedinte al LPF susţine că avea în minte un plan în cazul în care ar fi fost condamnat de Curtea de Apel pentru delapidare.

”Mi-au făcut viaţa un chin! Cine îmi dă mie înapoi viaţa asta pierdută? Am mai spus-o: traduceam în engleză motivările, le trimiteam la toate ambasadele din lume şi mă sinucideam!

Nu uitaţi că în prima condamnare mi-au dat 7 pentru delapidare şi 5 pentru evaziune fiscală! Cum să nu ştie un judecător că actele contabile se fac de către specialişti. Mi-au dat 5 ani şi pentru asta. Nu aveam nicio tangenţă cu acest proces. Am avut noroc că acest complet s-a aplecat aşa cum trebuie asupra procesului. Totul s-a bazat pe prezumţii, nicio acuzaţie reală. Avocaţii mei au adus nişte martori noi, n-aş spune că m-au ajutat, dar i-au ajutat practic pe ceilalţi. Nu mă gândesc la daune, mă gândesc doar cum să-mi liniştesc familia. Te poate doborî ce s-a întâmplat, dar sunt un om tare. De 15 ani sunt numai prin procese, probabil şi din cauza gurii mele. Dar niciodată nu am fost vinovat de nimic", a spus Dumitru Dragomir, la TelekomSport.

Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi achitarea fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir într-un dosar în care iniţial fusese condamnat la şapte ani de închisoare.

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a fost condamnat în 23 iunie 2016 de magistraţii Tribunalului Bucureşti la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani şi în care a fost trimis în judecată, alături de peste 40 de persoane, în 2014, pentru un prejudiciu de 5,4 milioane de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite