Dumitru Graur a fost reales preşedintele Asociaţiei Presei Sportive din România. Romeo Chiriac, noul secretar general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Graur
Dumitru Graur

Sâmbătă, 16 mai, în sala de conferinţe a Hotelului Ibis Nord din Capitală a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Presei Sportive din România pe anul 2015.

La începutul adunării a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului ziarist sportiv Valeriu Ştefan. Apoi a fost prezentat raportul în cei 4 ani de mandat al preşedintelui APSR, Dumitru Graur, a fost aprobat bilanţul financiar şi  a fost descărcat de sarcini vechiul Consiliu APSR. După care s-a trecut la numărătoare voturilor de către o comisie alcătuită din Gheorghe Şoană (Iaşi), Ioan Stan (Reşiţa) şi Daniel Pop (Maramureş). În urma celor 176 de voturi exprimate,  Dumitru Graur a fost reales în funcţia de preşedinte al APSR pentru încă un mandat de 4 ani, 2015-2019. 

Componenţa noului Consiliu al APSR a fost stabilită în modul următor:
Pentru funcţia de preşedinte (1): Dumitru Graur – 169 voturi.
Pentru funcţia de vicepreşedinte (1): Vlad Enăchescu – 156 voturi, Marian Vâlvoi – 15.
Pentru funcţia de secretar general (1): Romeo Chiriac – 138 voturi, Cătălin Tudose – 35, Gheorghe Eliad – 1 vot.
Pentru funcţia de membru al Consiliului (4 posturi): Cătălin Cârnu – 157 voturi, Emil Grădinescu – 155,Alexandru Enciu – 136 şi Narcis Drejan – 112; au mai primit voturi Cătălin Tudose – 76, Marian Vâlvoi – 39 şi Gheorghe Eliad – 28.

La lucrările Adunării Generale de alegeri au participat Emanuel Fântâneanu, membru al Comitetului Executiv al AIPS şi Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite