După Olăroiu, potopul! Clubul cu care românul a câştigat campionatul în China nu mai există

0
Publicat:
Ultima actualizare:
olaroiu

Jiangsu FC, gruparea cu care antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China, în urmă cu trei luni, a anunţat duminică că se desfiinţează.

Încetarea activităţilor formaţiei campioană s-a produs din cauza unor probleme financiare grave, informează lefigaro.fr, citat de news.ro. "În ciuda reticenţei noastre de a ne despărţi de jucătorii care au câştigat cele mai mari onoruri şi de suporterii care şi-au arătat solidaritatea faţă de club, cu regret trebuie să facem un anunţ: de astăzi, Jiangsu Football Club pune capăt activităţii echipelor sale", a comunicat clubul. 

Gruparea, care s-a separat recent de antrenorul Cosmin Olăroiu şi de câţiva jucători cheie în cucerirea titlului, îşi justifică decizia prin "succesiunea mai multor elemente incontrolabile". "De şase luni, clubul caută un cumpărător, încercând, cu cea mai mare sinceritate, să-şi transfere capitalul", se mai arată în comunicat.

În noiembrie 2020, Cosmin Olăroiu (51 de ani) obţinea cea mai mare performanţă din cariera sa de antrenor de până acum, câştigarea Superligii Chinei cu o formaţie care nu era cotată cu şanse la titlu, la începutul stagiunii.

Olăroiu a fost apoi la un pas de a cuceri şi Cupa Chinei, însă formaţia sa a cedat în finala competiţiei. Din păcate pentru fostul stelist, din acest moment, care a şi marcat terminarea sezonului, au început problemele sale la Jiangsu Suning. Olăroiu a părăsit oficial gruparea chineză la începutul lunii februarie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite