După ce şi-a certat antrenorul pentru apatia arătată,  Halep a comentat şi reacţiile părinţilor ei din meciul cu Wang

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA

Simona Halep a vorbit despre cât de importantă este prezenţa familie la meciurile pe care le joacă şi a avut un discurs diametral opus faţă de dialogul plin de reproşuri la adresa antrenorului Daniel Dobre, criticat că nu îi oferă mai multă susţinere în timpul partidelor,

"Contează foarte mult să am familia alături de mine la acest turneu. Mai vin cu mine, dar nu foarte des. Sunt fericită că sunt aici. Tatăl meu este mereu agitat, îşi arată emoţiile. Mama este foarte puternică şi calmă, sunt foarte diferiţi. Mă bucur că-mi sunt alături, au un rol important în cariera mea. Este minunat să îi am aici", a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după meciul cu Wang.

În primul set, atunci când a pierdut două game-uri la rând şi i-a permis lui Wang să se apropie la 4-3, Halep a apelat la primul on-court coaching cu Daniel Dobre. Doar că, acesta nici n-a apucat să-şi deschidă gura că a şi fost luat de tare de Halep.

Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu 6-4, 7-5, pe jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

În semifinale, Halep va evolua cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5. În România, partida va începe în noaptea de joi spre vineri, de la ora 3 dimineaţă şi va fi transmisă de Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite