E rândul Soranei Cîrstea să o înfrunte pe Rybakina! Ora meciului lor din primul tur de la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea, singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Doha, va fi faţă în faţă cu Elena Rybakina în această seară.
Sorana Cîrstea, singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Doha, va fi faţă în faţă cu Elena Rybakina în această seară.

Fanii români s-au familiarizat deja cu Elena Rybakina (20 ani, 17 WTA). După ce, sâmbătă, Simona Halep a purtat o aprigă bătălie împotriva tinerei din Kazahstan, în finala de la Dubai, impunându-se în tie-break-ul setului decisiv, luni este rândul Soranei Cîrstea să îşi măsoare forţele cu cea mai constantă jucătoare a începutului de an 2020.

Lider detaşat în clasamentul celor mai multe victorii în sezon (19), Rybakina începe al şaselea său turneu la Premier 5-ul de la Doha. Meciul său cu Sorana Cîrstea va încheia programul zilei de luni la Doha, pe terenul central, ceea ce înseamnă că fanii din Româna vor putea urmări partida în jurul orei 19.30, după încheierea duelului dintre favorita 5 Elina Svitolina şi Amanda Anisimova.

Sorana Cîrstea, a doua rachetă a României în clasamentul mondial, pe poziţia 72, a beneficiat de un wildcard pentru tabloul principal de la Doha. Cîrstea şi Rybakina se înfruntă în premieră în circuit.

Elena Rybakina tocmai a pierdut a treia finală din patru disputate în acest sezon, fiind însă pe locul 5 în Race to Shenzhen - clasamentul punctelor pe 2020 ce stabileşte sportivele calificate la Turneul Campioanelor.

După retragerea Simonei Halep, Sorana Cîrstea a rămas singura reprezentantă a României pe tabloul de la Doha. Sorana a câştigat ultimul meci jucat împotriva unei sportive in Top 20 mondial, anul trecut, la Madrid: 3-6, 6-4, 6-1 cu Madison Keys.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite