Echipa maghiarilor, apucături româneşti: Sepsi şi-a dat afară antrenorul! Câte meciuri pierduse din cele 16

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Sfântu Gheorghe, crainicul arenei anunţă echipele în limba maghiară, iar Sepsi primeşte, anual, finanţare de la Budapesta. Ultima decizie luată e însă una demnă de Gigi Becali.

Sepsi are a doua cea mai bună defensivă din Liga I, după liderul CFR Cluj, însă antrenorul Csaba Laszlo (55 de ani) n-a reuşit să facă şi o ofensivă puternică pentru a completa o organizare impecabilă a jocului în apărare. Şi, în final, acest lucru i-a adus demiterea din funcţie!

Cu doar 14 goluri înscrise în 16 etape – Sepsi are cel mai slab atac după Voluntari (9) şi Hermannstadt (13) – formaţia din Sfântu Gheorghe a devenit o specialistă a remizelor: 10 în 16 etape! Iar victoriile au fost rare, doar două, ultima datând din 21 septembrie! Cum ultimele două meciuri în campionat s-au încheiat cu înfrângeri, 0-1 cu Gaz Metan acasă şi 1-2 cu FCSB în deplasare, numărul eşecurilor a ajuns la patru, iar această situaţie a adus, astăzi, demiterea lui Csaba Laszlo din funcţie.

Tehnicianul de 55 de ani a ajuns pe banca celor de la Sepsi în iulie 2019 şi, după cum a informat gsp.ro, va fi înlocuit de Leo Grozavu (52 de ani), ultima dată la Petrolul Ploieşti.

11 din 14 e locul ocupat de Sepsi în clasamentul Ligii I. Echipa e la zece puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite