Echipa olimpică a României, alcătuită din 24 de sportivi, va participa la FOTE 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Olimpică a României care ne va reprezenta la FOTE 2015 FOTO cosr.ro
Echipa Olimpică a României care ne va reprezenta la FOTE 2015 FOTO cosr.ro

O delegaţie formată din 24 de sportivi va reprezenta România la Festivalului Olimpic al Tineretului European care se va desfăşura în Austria şi Liechtenstein.

Ioan Dobrescu, secretar general al COSR, a precizat înainte de startul FOTE 2015 că are aşteptări mari de la tinerii sportivi români: “Ca întotdeauna, sperăm ca tinerii noştri să reuşească o prezenţă valoroasă şi cât mai multe plasări în zonele fruntaşe. La acest gen de competiţii, unde sportivul abia începe să se formeze pentru marea performanţă, este greu să apreciezi poziţia pe care o poate ocupa în clasament. Cel mai important lucru însă, la astfel de confruntări, este să ai o pleiadă de copii în contact cu întrecerile de mare anvergură. Vom fi alături de componenţii echipei olimpice şi am încredere că aceşti copii nu ne vor face de râs”.

“Pe de alta parte, ediţia de iarnă din acest an a FOTE este specială pentru noi, deoarece este prima organizată după cea din Braşov, considerată de toată lumea cea mai reuşita ediţie a FOTE din istoria competiţiei. Sunt curios dacă două ţări ca Austria şi Liechtenstein, mult mai puternice decât România din toate punctele de vedere şi cu tradiţie în sporturile de iarnă, se vor ridica la nivelul nostru”, a mai spus Ioan Dobrescu, conform cosr.ro.

Festivitatea de deschidere a competiţiei va avea loc duminică seara, la ora 18.30 (ora României).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite