Echipa Pandurii Târgu-Jiu va evolua pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii Târgu-Jiu
Pandurii Târgu-Jiu

Formaţia Pandurii va disputa meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, deoarece propria arenă va fi supusă, începând din această vară, unor lucrări de modernizare, ce vor dura 18 luni.

Lucrările nu vor afecta terenul de joc din Târgu Jiu, astfel că acesta va putea fi folosit pentru antrenamente.

Conducerea clubului Pandurii a căutat un stadion care să corespundă cerinţelor Ligii I şi să fie amplasat relativ aproape de Târgu Jiu, pentru ca suporterii să poată urmări jocurile de pe teren propriu din tribune.

Preşedintele Mihai Stelescu a semnat, miercuri, contractul cu Primăria Turnu Severin, care este proprietarul bazei sportive. "Am semnat un contract pentru a folosi terenul din Severin în următorul sezon 2015-2016, dar şi în prima parte a sezonului următor, 2016-2017, şi avem posibilitatea de a mai prelungi contractul, dacă va fi cazul, în funcţie de termenul de finalizare a lucrărilor care se execută la Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Municipalul din Severin are un teren foarte bun, echipa noastră a mai jucat acolo şi cunoaştem condiţiile foarte bune pe care le oferă acest stadion şi pentru echipe şi pentru spectatori şi de aceea am ales să jucăm acolo. Spectatorii din Severin au primit foarte bine echipa în sezonul în care Pandurii a evoluat pe acest teren şi ne-au dovedit că sunt buni cunoscători de fotbal", a declarat Stelescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite