Echipament surpriză pentru Spania, campioana mondială şi europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spania juca de obicei în roşu
Spania juca de obicei în roşu

"Furia roja", cum e numită Spania, campioana mondială şi europeană, va debuta la Campionatul Mondial într-un echipament inedit.

adidas prezintă echipamentele pentru meciurile din deplasare ale echipelor naţionale din Argentina, Germania, Rusia şi Spania, înaintea debutului Cupei  Mondiale 2014 din Brazilia.

Echipamentul Argentinei îmbină tonurile de auriu cu nuanţe de albastru, celebrând succesele echipei. Echipamentul pentru meciurile din deplasare este completat de pantaloni şi jambiere albastre, care păstrează inserţiile de auriu. La fel ca echipamentul pentru meciurile desfăsşurate pe teren propriu , adidas a folosit tehnologia adizero, pentru a reduce greutatea şi pentu a le oferi jucătorilor mai mult confort în mişcare.

image

Echipa lui Joachim Löw va intră pe teren cu un echipament in două tonuri, cu dungi orizontale roşii si negre, pantaloni şi jambiere negre. Mesut Özil a declarat: “Noul echipament îmi aduce aminte de culorile echipei Flamengo Rio de Janeiro, iar acest lucru ne va purta noroc la Campionatul Mondial din Brazilia.”
Liniile roşii orizontale de pe tricoul echipei Germaniei simbolizează spirit de echipă” a declarat Jürgen Rank, Chief Designer pentru echipamente de fotbal în cadrul  adidas.
Germania va intra prima oară pe teren în noul echipament la meciul amical cu Chile, care va avea loc pe data de 5 martie la Stuttgart.

image

Echipamentul naţionalei  Rusiei este inspirat din reuşitele ruşilor în explorarea spaţiului, predominând nuanţe de alb şi albastru, cu conturul pământului imprimat pe tricou. Noul echipament vine cu o inovaţie majoră, cântărind doar 320 de grame. Astfel, acesta este cu 40% mai uşor decât echipamentul din 2012, care avea o greutate totală de 510 de grame.  Echipamentul naţionalei a fost dezvoltat având la bază tehnologia adizero, pentru a oferi mai mult confort şi pentru a-i ajuta pe jucători să atingă performanţe de top pe teren. 

image

Spania va debuta la Campionatul Mondial într-un echipament inedit, în tonuri contrastante, în care predomină negrul, completat de tonuri de galben neon. Ideea echipamentului a fost inspritată din nopţile pe care fanii spanioli le vor petrece cu sufletul la gură, urmărind meciurile din Brazilia.  Primul meci în noul echipament va avea loc pe data de 5 martie în cadrul amicalului cu echipa naţionala a Italiei, în pregătirile pentru Campionatul din Brazilia.


Despre adidas Fotbal
adidas este lider mondial in domeniul fotbalului. Este sponsorul oficial şi furnizorul tehnic oficial al celor mai importante campionate de fotbal din lume, precum Cupa Mondială FIFA™, Cupa Conferderaţiilor FIFA, Liga Campionilor UEFA, Liga Europeana UEFA şi  UEFA European Championships. Mai mult, adidas este sponsor al celor mai importante echipe de fotbal din lume, precum Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo şi Chelsea. Printre ambasadorii adidas se numără Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema şi Bastian Schweinsteiger.
 

Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite