Edi Iordănescu, după eşecul cu Young Boys: „Ni s-a făcut o mare nedreptate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordanescu

Antrenorul echipei campioane, Edward Iordănescu, consideră o mare nedreptate faptul că formaţia sa a părăsit competiţiile europene, după eşecul din Liga Europa, 1-2, cu Young Boys Berna.

"Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate, pentru că echipa a dat dovadă de foarte, foarte mult caracter, personalitate, atitudine şi a gestionat foarte bine momentele de joc. Am jucat pe un teren extrem de dificil, cu toate acestea şi din punct de vedere tactic ne-am organizat foarte bine", a spus tehnicianul. 

Iordănescu a comentat şi faza loviturii de la 11 metri, eronat acordată, în urma căreia gadele au egalat. 

Tot planul a decurs extraordinar până în ultimul moment. Cred că decizia este total greşită, cred că delegarea este total neinspirată, ţinând cont că am avut brigadă din Franţa la jocul trecut cu ŢSKA şi vine acest penalti la care nici gazdele nu au avut reacţie. Nimeni nu a solicitat nimic, nu ştiu de unde până unde această decizie. La un moment dat simţeam că este calificarea noastră şi toţi eram foarte încrezători, dar s-a evaporat această calificare, din păcare cu o mare nedreptate. E un rezultat frustrant, mai ales după jocul pe care l-am făcut, dar trebuie să avem tăria să mergem mai departe", a spus Iordănescu, la Telekom Sport, citat de news.ro

În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în suprafaţa de pedeapsă, după care a atins uşor un adversar cu pumnul în faţă. Arbitrul a dictat a dictat penalti şi l-a  eliminat apoi pe Bălgrădean pentru proteste. CFR a terminat meciul cu doi jucători eliminaţi, mijlocaşul Djokovici fiind şi el trimis la vestiare pentru injurii la adresa arbitrului.

Trebuie menţionat că golul prin care campioana României a deschis scorul a fost înscris dintr-o poziţie de ofsaid 

Au marcat: Nsame '90+3 (p), Gaudino '90+6 / Debeljuh '84.

Clasament

1. AS Roma.    6 4 1 1 13-5 13

2. Young Boys 6 3 1 2 9-7 10

3. CFR Cluj.     6 1 2 3 4-10 5

4. ŢSKA Sofia  6 1 2 3 3-7 5

Citeşte şi 

Clujenii, furibunzi după eliminarea din Europa League: "Arbitru penibil!" şi "Trebuia să meargă o echipă din Elveţia"

CFR Cluj, 1-2 cu Young Boys, nu prinde primăvara europeană! Rezultatul a fost influenţat de greşeli de arbitraj 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite