Edi Iordănescu îl pune la punct pe Becali: „Iau în calcul doar o ofertă în care autoritatea mea va fi totală!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordanescu

Într-o postare publicată joi pe Facebook, Edward Iordănescu i-a tăiat elanul finaţatorului FCSB, Gigi Becali, care se laudă cât îl ţine gura că s-ar fi înţeles cu antrenorul celor de la Gaz Metan.

Tehnicianul a afirmat că  nu a negociat încă cu niciun club,  că este încă managerul echipei de fotbal din Mediaş şi că nici nu ia în calcul o ofertă a unui club în care staful adminsitrativ se implică în autoritatea antrenorului.

"Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaş, mai am patru etape foarte importante de campionat şi încă un an de contract. Îmi doresc continuitate, însă e adevărat că doar în anumite condiţii, pentru a produce performanţă. Pentru mine, clubul Gaz Metan ca entitate, echipa, fotbaliştii, au prioritate. În momentul când voi pleca de la Mediaş, dacă se va întâmpla, voi lua în calcul doar o ofertă în care autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală, unde voi avea un mediu propice succesului, susţinere necondiţionată, implicare în selecţie, protecţia muncii mele şi controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, îl cunoaşteţi deja cu toţii, sunt principiile şi valorile omului şi antrenorului E. Iordănescu", a scris tehnicianul pe contul personal de Facebook.

În ultimele zile, pe fondul neplătirii salariilor jucătorilor de la Gaz Metan Mediaş, presa a vehiculat despărţirea lui Edi Iordănescu de club, iar printre echipele interesate de serviciile sale au fost menţionate FCSB şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Mai mult, Gigi Becali se fălea deja că s-a înţeles cu noul antrenor al FCSB-ului. „Am vorbit cu el la telefon, 95% el o să fie. 5% e doar că trebuie să fim faţă în faţă să vedem ce pretenţii are..Poate vrea nişte jucători pe care nu pot să-i aduc. 95% e Edi (n.r. – Edward Iordănescu), nu mai are rost să discutăm..99%, vrei aşa?!“, spusese Becali la Pro X.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite