Sport

articolul anterior articolul urmator

Eduard Novak: Ştiu prin ce treceţi, dragi sportivi, şi cei care aţi reuşit să împliniţi visul unei medalii, şi cei care nu aţi reuşit, de această dată

2
30 Jul 2021 19:25:02
Autor: News.ro
Novak: Dragi sportivi, să nu renunţaţi niciodată la visul vostru Foto: Arhivă
Novak: Dragi sportivi, să nu renunţaţi niciodată la visul vostru Foto: Arhivă

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, i-a felicitat, vineri, pe sportivii români medaliaţi olimpici la Tokyo, după o săptămână de competiţie, îndemnându-i pe toţi componenţii TeamRomânia să nu renunţe la visurile lor.

"Suntem deja la jumătatea perioadei de evoluţie a sportivilor noştri la Tokyo 2020. O mare parte dintre ei şi-au încheiat evoluţiile la Jocurile Olimpice. Au mai rămas în competiţie cinci sporturi, iar noi rămânem cu sufletul alături de cei care vor concura între 1 şi 8 august. Sper ca gândurile noastre bune să le dea putere şi curaj! Vreau să le mulţumesc medaliaţilor noştri olimpici de până acum pentru onoarea şi bucuria pe care ne-au făcut-o! Canotajul şi scrima au demonstrat încă o dată că sunt puternice, că şi-au calculat şi muncit şansele, că acolo există profesionişti dedicaţi. Nataţia românească revine încet şi sigur spre marea performanţă, avem sportivi de mare valoare, de mare perspectivă, avem şi acolo profesionişti care conduc cu pricepere destinele acestui sport. A existat şi neşansă, pentru sporturi şi sportivi care ar fi meritat podiumul olimpic, dar sunt sigur că ei vor reveni mai puternici. Cum mai puternici vor reveni şi cei aflaţi la prima experienţă de o asemenea anvergură, pentru care Tokyo 2020 a fost doar începutul zborului spre performanţa olimpică. 

Ştiu prin ce treceţi, dragi sportivi, şi cei care aţi reuşit să împliniţi visul unei medalii, şi cei care nu aţi reuşit, de această dată. Ştiu şi ce a însemnat parcursul vostru de până acum, cu toate piedicile şi dificultăţile lui. Vă îndemn pe toţi să nu renunţaţi niciodată la visul vostru, indiferent cât de greu pare de atins! Am tot respectul pentru voi! Hai, România! Curaj!", este mesajul transmis de Novak. 

După o săptămână de competiţie, România are patru medalii la JO, una de aur, la dublu vâsle feminin, şi trei de argint, la patru rame masculin, la dublu rame masculin şi la spadă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

John McClane
30.07.2021, 19:59:30

Un tip aerisit si nu doar de la bicicleta. Parca se mai schimba aerul prin minister. Il astept la iesire imediat ce calca vreun mafiot securist de al lui Citu! Pacat de greseala aia cu accidentul auto, o bila neagra, dar vorba lui Kevin din Singur acasa II: toti facem prostii... Nu mai vine mosul sa il faca sarac? Mai bine sarac ca Edi, decat cu duhul ca mosul!

-18 (18 voturi)
Saveta Foangă
31.07.2021, 09:27:54

Danga langa danga langa, tacticos sî plimbî vaca.... Bădie, vezi cî ți-a luat foc bostanul. Cautî numărul șî sunî la 112!

0 (4 voturi)
Modifică Setările