Eduard Novak răsuflă uşurat: Anunţul federaţiei de nataţie îl scuteşte de încă un scandal mediatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Novak, ministru al Sporturilor din partea UDMR
Eduard Novak, ministru al Sporturilor din partea UDMR

Ministrul Sporturilor a ajuns „sacul de box“ al criticilor, după ce a lipsit de la aeroport, la revenirea lotului de canotaj de la Europenele găzduite de Munchen. Din fericire pentru el, la revenirea lui David Popovici în ţară nu va avea o astfel de problemă.

Luna şi scandalul pentru Eduard Novak din postura de ministru al Sporturilor! Ceea ce e foarte trist, având în vedere că, după cum Adevărul a arătat aici, vorbim despre un om care, din postura de sportiv paralimpic, a făcut cinste ţării.

Vestea bună pentru Eduard Novak e că, la revenirea lui David Popovici în ţară, după Europenele de la Roma, nu mai poate greşi cu nimic. Pentru simplul motiv că, potrivit unui anunţ făcut de federaţie, nu se va organiza vreo acţiune mediatică, cu acest prilej.

Ce a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern?

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern nu va organiza o conferinţă de presă la sosirea lui David Popovici de la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma, acolo unde sportivul român a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial

de seniori) şi 200 m liber. Totuşi, pentru că ştie că relaţia cu mass-media este una foarte importantă, înainte de a pleca spre Lima, la Campionatul Mondial de juniori, David Popovici va răspunde vineri, 19 august, într-un interviu video, întrebărilor presei din România.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite