El Clasico exploziv, dar fără victime: Barcelona şi Real Madrid au oferit un derby electrizant! Cum arată clasamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gareth Bale a avut un gol anulat pentru un ofsaid milimetric
Gareth Bale a avut un gol anulat pentru un ofsaid milimetric

Pe „Camp Nou“, în faţa unor tribune arhipline, s-a jucat un meci cu ocazii uriaşe de ambele părţi, cu mingi respinse de pe linia porţi şi cu un gol anulat după intervenţia VAR.

Barcelona - Real Madrid e o confruntare atât de spectaculoasă, încât, inclusiv când oferă o repriză albă, ai ce vedea şi nici nu-ţi dai seama cum trece timpul! Aşa s-a întâmplat şi în primele 45 de minute ale derby-ului de pe „Camp Nou֧“.

Chiar dacă nu s-a marcat, ocaziile au curs de ambele părţi, cu un plus pentru madrileni. Echipa lui Zidane a trecut pe lângă deschiderea scorului, în minutul 17, atunci când Pique a respins de pe linia porţii lovitura de cap expediată de Casemiro. Imediat, Real a şi fost dezavantajată grosolan, centralul Alejandro Hernandez refuzându-le oaspeţilor un penalty evident! Extrem de curios a fost şi faptul că nici măcar VAR nu l-a ajutat pe central, deşi Lenglet l-a faultat, clar, pe Varane! Real a continuat să preseze, iar în minutul 26, portarul ter Stegen i-a salvat pe catalani, având două intervenţii spectaculoase la şuturile lui Benzema şi Casemiro.

Replica Barcelonei a venit, în minutul 31, atunci când Messi a fost aproape de gol, dar Sergio Ramos a respins de pe linia porţii! Repriza s-a încheiat cu câte o ocazie de fiecare parte: Jordi Alba (41) a irosit o şansă bună pentru Barcelona, în timp ce şutul lui Valverde a fost blocat de ter Stegen (44).

După pauză, s-a jucat în acelaşi ritm alert, cu ocazii de ambele părţi şi, din nou, cu un plus pentru Real Madrid. De altfel, „galacticii“ au şi trecut, milimetric, pe lângă gol! În minutul 72, după o fază electrizantă, Bale a înscris, însă reuşita galezului a fost anulată, după analiza VAR, pentru un ofsaid milimetric!

S-a terminat 0-0, rezultat care, probabil, le-a convenit ambelor echipe care îşi continuă bară la bară lupta pentru supremaţie în La Liga.

La Liga, etapa a 17-a

1. Barcelona 36 de puncte

2. Real Madrid 36p

3. Sevilla 31p

4. Getafe 30p

5. Atletico Madrid 29p

7

meciuri la rând fără victorie are Real Madrid în confruntările cu Barcelona dintre care patru pierdute.

93.426

de spectatori au asistat, miercuri seară, din tribune la derby-ul Barcelona - Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite