El e noul acţionar de la Rapid: are 34 de ani şi este milionar în euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Angelescu
Victor Angelescu

Victor Angelescu, un tânăr milionar în euro, a cumpărat 40 la sută din acţiunile clubului Rapid şi a plătit pentru achiziţionarea mărcii şi palmaresului.

Informaţia a fost confirmată de Dan Tudorache, primarul Sectorului 1. Acesta a dezvăluit la DigiSport. "Sunt mai mulţi oameni de afaceri. Dar este unul cu mai multe acţiuni, domnul Victor Angelescu. El are 40% din acţiuni. E principalul acţionar. Când mi-a fost prezentat noul acţionar eu am spus: 'Eu vă ajut, dar nu mă bag în treburile voastre interne. Eu vreau doar să ajut să ajungă echipa acolo unde trebuie'".

În vârstă de 34 de ani, Angelescu a fost director pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializată pe investiţii, recuperare de credite neperformante, imobiliare. Deşi până acum s-a menţinut low-profile, averea lui Angelescu a crescut uimitor în ultimii ani, fiind milionar în euro, scriu cei de la DigiSport.ro.

Angelescu a fost junior la Sportul Studenţesc, însă a renunţat la fotbal pentru a se dedica studiului şi carierei.

A fost la Sportul Snagov şi s-a interesat de Braşov

La începutul anului, Angelescu era finanţator la Sportul Snagov şi declara că vrea să formeze o academie de copii şi juniori şi să ducă echipa în Liga I. 

După câteva luni, mai precis în luna mai a acestui an, Angelescu a mers la Braşov pentru a discuta cu cei de acolo despre preluarea echipei. Până la urmă, se pare că el a ales Rapidul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite