Eliminarea lui Djokovic de la US Open, contestată vehement de doi oameni din tenis: „Arbitra s-a cam prefăcut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager al lui Djokovic, Niki Pilic, şi antrenorul sârbului, Goran Ivanisevici, i-au luat apărarea liderului clasamentului ATP în privinţa decizie care a dus la excluderea acestuia de la US Open.

Într-un interviu acordat în presa din Serbia şi citat de Digisport, Pilic consideră că fostul său colaborator a fost victima unei nedreptăţi şi că pedeapsa aplicată acestuia a fost disproporţionată. 

„După părerea mea, Novak Djokovic a lovit-o din întâmplare pe arbitra de linie. Sancţiunea trebuia să fie pierderea unui game - nu e normal să elimini cel mai bun jucător din lume pentru atât. Eu cred că şi arbitra s-a cam prefăcut, nu cred că a fost o lovitură atât de puternică.Iar dacă era Roger Federer în locul lui Djokovic nu ar fi fost niciodată descalificat,” a declarat Pilic.

Ivanisevic: "Nu cred că aveau voie să facă asta"

Goran Ivanisevic, unul dintre cei doi antrenori din echipa lui Novak Djokovic, a criticat şi el descalificarea elevului său: "Nu vorbesc despre Novak acum, eu sunt împotriva descalificării în general. Nu are niciun rost pentru mine. Da, pleacă de pe teren dacă loveşti cu intenţie pe cineva, dar aici nu a fost cazul. Regulile sunt aşa cum sunt, ori că eşti avertizat, ori eşti descalificat, dar nu cred că aveau voie să facă asta. Nu sunt obiectiv, desigur, dar nu cred că ar fi trebuit descalificat. Da, pedepseşte-l, ia-i un game, Carreno trebuia să câştige primul set, dar nu trebuia ca Novak să fie descalificat", a spus Ivanisevic, într-un interviu pentru Sport Klub, citat de Eurosport.

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a fost descalificat, în optimile de finală ale turneului de la US Open, după ce a lovit o femeie arbitru de linie cu o minge. Jucătorul a trimis mingea cu racheta către fundul terenului, aparent fără intenţia de a viza pe cineva.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite