Cazul Olăroiu a ajuns în Elveţia: Curtea de Arbitraj Sportiv a făcut un prim anunţ despre războiul românului cu Al-Ain

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendat şase luni de arabi, pe motiv că ar fi semnat cu două cluburi, tehnicianul de 44 de ani şi-a trimis avocaţii la forul suprem în materie de sport.

Ceea ce a reuşit Cosmin Olăroiu până acum la Al-Ahli i-a impresionat până şi pe jurnaliştii englezi. 

Fostul club al românului, Al-Ain, i-a declarat război lui Oli, a obţinut suspendarea sa până la finalul sezonului, şi a sperat că această pedeapsă va afecta clubul unde Olăroiu activează acum: Al-Ahli Dubai.

Numai că vicecampioana Emiratelor a bătut tot şi în cele patru jocuri disputate până acum cu Oli în tribune. Doar o eroare adiministrativă a transformat o victorie într-o înfrângere la masa verde, dar şi aşa Al-Ahli e lider în campionat.

Revenind la războiul Al-Ain – Olăroiu, acesta a ajuns la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Potrivit stiridesport.ro, avocaţii fostului antrenor al Stelei speră ca elveţienii să anuleze pedeapsa dată de Federaţia din Emirate. 

Până să primească verdictul CAS, ei au solicitat ca instanţa de la Lausanne să „îngheţe“ decizia arabilor în acest caz, astfel încât Oli să revină pe banca tehnică. CAS a respins însă această cerere, spunând că românul poate sta pe margine în timpul partidelor, doar dacă va avea câştig de cauză după verdictul final al celor de la CAS.

CITEŞTE ŞI:

*Olăroiu a învins şi a intrat în lupta pentru titlu cu un fost antrenor al Stelei   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite