Sport

articolul anterior articolul urmator

Emma Răducanu, coşmarul continuă şi în afara terenului de tenis: „Sunt foarte speriată!“

5
29 Jan 2022 11:18:34
Autor: Amir Kiarash

Pentru britanica de 19 ani, visul frumos pare că s-a încheiat, odată cu câştigarea US Open 2021. De atunci, rezultatele ei sunt dezolante şi nici în viaţa privată nu mai are linişte.

Emma Răducanu (18 WTA) riscă să devină încă o poveste de succes de scurtă durată în lumea tenisului feminin. Una care, anual, ne arată astfel de stele căzătoare.

De când a câştigat US Open 2021, legătura Emmei cu tenisul de elită s-a încheiat. Mai întâi, a terminat sezonul cu un bilanţ mediocru: 2 victorii, 3 înfrângeri. Apoi, a luat COVID-19 înainte de Crăciun, iar debutul în sezonul 2022 a fost dezamăgitor: o victorie, două înfrângeri. Acest parcurs a însemnat eliminarea de la Australian Open, în turul II, după un duel cu Danka Kovinic (98 WTA).

Dacă pe terenul de tenis nimic nu pare să mai funcţioneze pentru Emma, din păcate, şi viaţa ei privată a fost dată peste cap. Potrivit presei din Anglia, Răducanu a fost hărţuită de un barbat de 35 de ani, Amrit Magar, curier de profesie.

Acesta a aflat adresa la care se află locuinţa familiei Răducanu (Emma stă cu părinţii ei) şi a început să facă vizite acolo, în încercarea de a se apropia de campioana de la US Open! Deşi e căsătorit, curierul şi-a început seria vizitelor, lăsând un buchet de flori pentru Emma, cu următorul mesaj: „Nimic de spus, dar meriţi să fii iubită“. De remarcat că, atunci când a lăsat acest buchet, cu bileţelul ascuns în el, bărbatul a fost întâmpinat de părinţii Emmei! Pentru a scăpa de ei, a spus că a făcut o simplă livrare pentru fiica lor.

Din păcate pentru familia Răducanu, povestea a continuat. Şi a luat amploare! La următoarea vizită, Amrit a lăsat un desen cu traseul parcurs pentru a ajunge la casa în care trăieşte Emma. Mesajul: „Am mers 37 de kilometri pe jos pentru a ajunge la tine“.

În fine, la ultima vizită, curierul a furat un pantof de sport, crezând că e al Emmei! Mai mult, a împodobit un pom din curte cu decoraţiuni de Crăciun! Înainte de a-şi încheia vizita, bărbatul ar fi fost văzut de Emma, care a ieşit în faţa casei, moment în care Amrit ar fi luat-o la fugă!

După aceste incidente, familia Răducanu a contactat poliţia, iar Amrit Magar a fost reţinut. Deocamdată, el a fost condamnat pentru hărţuire şi, eliberat pe cauţiune, îşi aşteaptă pedeapsa. Până atunci, nu mai are voie să se apropie de locuinţa familiei Răducanu.

Ce a spus Emma Răducanu despre acest incident?

*După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranţă în casa mea, deşi acolo ar trebui să mă simt protejată.

*Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărţuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că ştie unde stau.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Dr. No
29.01.2022, 12:07:14

Daca a luat din greșeală pantoful de jogging al Domnului Răducanu fara să își de-a seama și cuprins de obsesii perverse l-a mirosit adânc dar asta l-a excitat și mai tare, atunci clar avem de a face cu un caz patologic.

-10 (14 voturi)
un motan intransigent
29.01.2022, 13:15:45

Deh, daca Emma ar locui in State ar putea sa-i iasa insistentului in intampinare cu Coltul in mana in sperantza ca inamoratul ar intelege aluzia...

-9 (13 voturi)
Mircinski Radunov
29.01.2022, 15:40:34

Emma este o fată drăguță cum să nu ai fantezii cu ea? În locul individului după ce aș fi mirosit pantoful milaș băga în fund prefacandu-ma că mă penetrează Emma cu picioru. Ulterior aflând că defapt e a lu tacsu ..... alai m-aș simți violat și as cere despăgubiri morale în instanță și consiliere psihologica gratuită! Plus plângere penală împotriva lu tacsu pt viol în formă agravantă!

-17 (17 voturi)
john pope
29.01.2022, 22:56:06

Vai, săraca fată bogată...

Ilie de la sculărie™
29.01.2022, 23:56:55

Inca un articol de 2 parale al acestui pseudo gazetar, admirator al sportivilor trisori si falsificatori de documente. Bravo Amir! Cand te muti in mediul tau natural, adica la un tabloid care sa trateze ce cartofi a cumparat Prodanca?

+8 (8 voturi)
Modifică Setările