Emma Răducanu le-a dat o „palmă“ veteranelor din circuit: Ce a remarcat o fostă campioană de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

La mai bine de o lună de la victoria-bombă a Emmei Răducanu (24 WTA) la US Open 2021, în lumea tenisului feminin se vorbeşte, în continuare, despre acest rezultat.

Iar asta pentru că puştoaica de 18 ani a pornit din calificări şi, pentru prima dată în istoria sportului-alb, a câştigat turneul de la Flushing Meadows, fără set pierdut! 

Fosta jucătoare de tenis, Flavia Pennetta, campioană la US Open 2015, a explicat că victoria Emmei ar trebui să fie un semn de întrebare pentru jucătoarele experimentate din circuit. 

„Trebuie să fiu sinceră, sunt nemulţumită de acest rezultat, nu-mi place deloc ce s-a întâmplat la New York. Acest titlu rupe continuitatea generaţiilor mult prea mult. Acest lucru e rău pentru tenis, e dăunător. Când eram eu în circuit, nu exista aşa ceva, să vină o fată tânără din calificări şi să plece acasă cu titluri de Grand Slam. N-ar trebui să existe aşa ceva în tenisul feminin. Aparent, jucătoarele din garda veche pot fi foarte uşor luate prin surprindere, iar asta nu e deloc bine pentru imaginea acestui sport“, a spus italianca de 39 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite