Emma Răducanu şi româna: Cât de bine ştie britanica limba tatălui ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Chiar dacă a fost învinsă categoric, în primul ei meci de după finala de la US Open, Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) rămâne, deocamdată, o jucătoare de interes pentru publicul din România.

Bianca Andreescu a „murit“ pentru suporterul român de pe reţelele de socializare, odată cu rezultatele ei tot mai slabe despre care „Adevărul“ a scris şi astăzi. 

În acest moment, suporterul de ocazie, de rezultat, are o altă preferată: Emma Răducanu. Chiar dacă a fost spulberată în turul II de la Indian Wells, după cum „Adevărul“ a scris aici, succesul ei uriaş de la US Open e încă prea proaspăt, pentru ca britanica să fie abandonată de susţinătorii ei zgomotoşi, apăruţi peste noapte.

Mai ales că Răducanu e aşteptată la Cluj, pentru a juca la Transylvania Open (25-31 octombrie). Cu acest prilej, o altă participantă la această întrecere, Gabriela Ruse (92 WTA) a vorbit pentru Eurosport despre relaţia ei de prietenie cu Emma.

Ce a povestit Gabriela Ruse?

*Emma e prietena mea, mă înţeleg foarte bine cu ea. O singură dată mi-a zis «mulţumesc» în română, dar nu ştie limba română. Îi fac cinste şi o învăţ româneşte. O invit la ciorbă şi sarmale, însă nu cred că va încerca sarmalele. În timpul turneelor nu e cea mai bună idee de a mânca asta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite