Sport

articolul anterior articolul urmator

Emma Răducanu s-a antrenat la Cluj, în prezenţa spectatorilor

6
24 Oct 2021 00:29:15
Autor: Anne-Marie Sandu
FOTO captură video Eurosport
FOTO captură video Eurosport

Emma Răducanu, jucatoarea de tenis cu origini româneşti şi o reală surpriză a anului după ce a câştigat, la 18 ani, US Open, este în România pentru a participa la turneul Transylvania Open. Ea a avut deja, sâmbătă, primul antrenament înaintea turneului de la Cluj.

Meciurile de la Transylvania Open se vor juca fără spectatori, conform noilor reguli aprobate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, dar cum acestea intră în vigoare de luni, spectatorii au putut fi prezenţi, sâmbătă, măcar la antrenamentul Emmei Răducanu.
Emma Răducanu a ajuns sâmbătă dimineaţa, la ora 4:00, la Cluj-Napoca. Organizatori au întâmpinat-o la aeroport cu un buchet de flori.
 
„Avem şi în camera de hotel pregătite nişte surprize tradiţionale din Transilvania. Anumite băuturi specifice, i-am acordat chiar şi o ie tradiţională”, a declarat Patrick Ciorcilă, organizator al turneului Transylvania Open.
 
Sâmbătă după-amiază, Emma Răducanu a participat la primul antrenament, alături de Gabriela Ruse, jucătoarea care o va întâlni în primul meci de la Transylvania Open pe Simona Halep.
Antrenamentul a durat două ore şi s-a desfăşurat în prezenţa spectatorilor.
 
Turneul Transylvania Open începe luni, iar meciurile se vor desfăşura până la 31 octombrie.
 
Conform noilor reguli instituite de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, de luni meciurile se vor ţine fără spectatori. Asta, deşi aproape toate biletele au fost vândute.
 
Emma Răducanu împreună cu alte 20 de jucătoare internaţionale care participă la Transylvania Open sunt cazate la un hotel din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Ţepeş
24.10.2021, 08:47:21

Un om răspunde la întrebarea dacă e țigan: - Cine eu? Nu, eu nu sunt țigan. Numai mama și tata au fost țigani. Deci, e clar că Emma nu este româncă și nu are origini românești de vreme ce s-a născută în Canada, are cetățenia britanică și mamă chineză.

-22 (24 voturi)
Ţepeş
24.10.2021, 09:38:07

Ia uite, am primit minusuri! Asta înseamnă cei cu minus cred că Emma e româncă. OK.

-24 (24 voturi)
gyll
24.10.2021, 10:02:11

Nu cred că acesta a fost motivul, mai repede "Un om răspunde la întrebarea dacă e țigan: - Cine eu? Nu, eu nu sunt țigan. Numai mama și tata au fost țigani" Citeste mai mult: adev.ro/r1g7gw

+6 (8 voturi)
Ţepeş
24.10.2021, 12:14:51

gyll Discuția asta a avut loc cu adevărat. Dacă la unii nu le convine că am redat-o, e treaba lor. Dar stai liniștit, și primul comentariu și al doilea a fost la mișto, referitor la valul de comentarii în care "înțelepții" națiunii ne demonstrau "științific" că Emma nu este româncă. De parcă părerile lor ar conta în afara "bulei" lor. Emma este ce consideră ea că este. Și o felicit pentru ce a făcut și îi doresc multe reușite în viață.

-23 (25 voturi)
gyll
24.10.2021, 12:41:23

Știu discuția, poate nu era locul potrivit, cât despre Emma, corect.

+6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările