Eroare de ortografie în tatuajul care înfățișează flacăra olimpică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Mediafax | Tatuajul care a făcut subiectul știrilor din ultima vreme
Mediafax | Tatuajul care a făcut subiectul știrilor din ultima vreme

O femeie din Statele Unite ale Americii are un tatuaj scris greșit cu Jocurile Olimpice de la Londra.

O femeie care a vrut să celebreze Jocurile Olimpice de la Atena printr-un tatuaj, a descoperit cu stupoare că literele tatuate nu erau trecute în ordinea corectă.

Jerri Peterson, originară din Atlanta, SUA, a purtat torța olimpică prin Derby și s-a gândit să își facă un tatuaj pentru a face amintirea de neuitat.  Ulterior, a realizat că tatuajul nu era scris, astfel încât în loc de „Olympic„, scria „Oylmpic„.

Doamna Peterson a fost unul dintre cei 70 de angajați selectați de firma ei pentru a purta flacăra olimpică. Acest lucru a făcut-o să-și dorească un tatuaj care să-i amintească mereu de Jocurile Olimpice.

„Întotdeauna mi-am dorit un tatuaj, dar niciodată nu am fost pasionată de un lucru pentru a-l purta permanent pe corp. Așa încât, atunci când am fost selectată pentru acest lucru, m-am gândit că e momentul potrivit să-mi fac un tatuaj„, a declarat Jerri Peterson.

Inițial era fericită de tatuaj, până când a trimis poza unui prieten și acesta a remarcat greșeala.

„M-am uitat la el și am fost atât de dezamăgită. Soțul meu a început să râdă de mine și după am râs amândoi„, a completat femeia.

Doamna Peterson a renunțat oferta celui care a tatuat de a-i corecta imaginea: „M-am simțit așa rău când am văzut. Cel care m-a tatuat a vrut să corecteze, dar am decis să rămână așa. E OK. Este Oy-limpics, la fel de unic ca și mine„.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite