ESPN: Legendarul Tom Brady se retrage din NFL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto news.ro
Foto news.ro

Legendarul jucător de fotbal american, Tom Brady se retrage din NFL, la vârsta de 44 de ani. Acesta are în palmares şapte trofee Super Bowl, relatează ESPN.

Agentul jucătorului nu a confirmat ştirea celor de la ESPN, relatează news.ro. De asemenea, Don Yee a precizat că Tom este singura persoană care va anunţa planurile cu privire la viitorul carierei sale de jucător.

“Înţeleg speculaţiile avansate despre viitorul lui Tom. Fără să vorbim despre corectitudinea sau incorectitudinea ştirii, Tom va fi singura persoană care îşi va anunţa planurile cu o corectitudine desăvârşită. El ştie realităţile business-ului fotbalului şi calendarul la fel de bine ca oricine, aşa că acest lucru va avea loc curând”, a declarat Don Yee, agentul jucătorului de fotbal american Tom Brady.

În trecut Tom Brady a vorbit despre dorinţa sa de a-şi petrece mai mult timp cu familia. Compania TB12 Sports, a postat recent un mesaj pe contul de Twitter prin care dădea de înţeles că jucătorul se va retrage din activitate, mesaj care ulterior a fost şters. 

“7 Inele Super Bowl, 5 MVP-uri Super Bowl, 3 Premii de MVP al Ligii, 22 de sezoane incredibile. Mulţumim pentru tot, Tom Brady”, este mesajul şters de pe Twitter de compania care îi aparţine jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite