Euro 2020 s-a amânat, România exultă: Prima reacţie din partea Guvernului după o decizie istorică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe a salutat decizia luată de UEFA
Ionuţ Stroe a salutat decizia luată de UEFA

Bucureştiul ar fi trebuit să găzduiască patru partide în această vară pe „Arena Naţională“, între 14 şi 29 iunie.

România s-a chinuit teribil în ceea ce priveşte pregătirea pentru meciurile din Euro 2020 şi vestea amânării turneului final pentru 11 iunie - 11 iulie 2021 salvează situaţia lucrărilor care erau în urma!

De altfel, imediat după ce s-a anunţat că Euro 2020 devine Euro 2021 au şi apărut glume în mediul online pe seama situaţiei României care, în final, va avea suficient timp să se pună la punct cu stadioanele sale neterminate.

Într-o intervenţie la Digi 24, Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a salutat şi el decizia de astăzi luată de forul european.

Ce a spus Ionuţ Stroe?

*E o decizie foarte bună, cea mai buna decizie care se putea lua în acest moment, trebuia asigurată siguranţa populaţiei. Ştiam care sunt scenariile UEFA, e mult mai bine, mai ales că era o competiţie desfăşurată în mai multe oraşe din Europa,

*Investiţiile vor continua, faptul că Euro se amână nu înseamnă că se vor sista lucrările, cu siguranţă ne vom încadra cu toate stadioanele în termen. Sunt oricum investiţii publice necesare poporului. Ne vom strădui să asigurăm cele mai bune condiţii, se vor rezolva şi investiţiile în transport, ţin mereu legătura cu cei responsabili.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite