Euro 2020, un show mediatic: Pro TV aduce două nume uriaşe la emisiunea de deschidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo, căpitan Portugalia
Cristiano Ronaldo, căpitan Portugalia

Prima partidă din cadrul turneului, Italia - Turcia (diseară, ora 22.00, Pro TV), va fi precedată de o emisiune cu un line-up stelar.

Aşa cum era de aşteptat, postul din Pache Protopopescu va transforma transmisia Euro 2020 într-un spectacol mediatic. Din cele 51 de meciuri, 45 se văd la Pro TV, iar 6 la Pro X. De asemenea, toate întâlnirile sunt, în direct, pe platforma voyo.ro.

Deocamdată, nu s-a decis care vor fi cele şase partide transmise de Pro X. Există o singură certitudine: ele vor fi din ultima etapă a grupelor, când meciurile se vor disputa de la aceeaşi oră. În funcţie de clasamentul grupei în acel moment, meciul mai atractiv va fi pe Pro TV, iar cel considerat mai slab, pe Pro X. Comentariul partidelor va fi asigurat de trei echipe, după cum se poate vedea mai jos:

*Mihai Mironică - Adrian Costeiu

*Dan Ionescu - Bogdan Nevel (Eurosport)

*Alex Rădulescu - Ion Alexandru (Eurosport)

Şi Ioana Cosma va comenta pentru început trei meciuri! Vorbim despre confruntările Ungaria - Portugalia, Ungaria - Franţa şi Germania - Ungaria, în care Ioana va face echipă cu Ion Alexandru, redactor-şef Eurosport România.

Hagi şi Popescu, la emisiunea de deschidere

Show-ul Euro 2020 va începe cu emisiunea de deschidere, programată pentru vineri, 11 iunie, de la ora 20.30. Cu doi invitaţi de marcă: Gică Hagi şi Gică Popescu. Această emisiune va include şi festivitatea de deschidere a turneului, care va începe, în jurul orei 21.30, pe „Stadio Olimpico“ din Roma, înaintea partidei Italia - Turcia (ora 22.00).

O altă emisiune specială e programată pentru duminică, 13 iunie, de la ora 18.00, tot pe Pro TV. Aceasta îl va avea ca invitat pe Răzvan Lucescu şi va preceda primul meci găzduit de „Arena Naţională“: Austria - Macedonia de Nord (ora 19.00). 

În rest, pe durata turneului final, Euro 2020 va fi „disecat“ pe Pro TV, cu emisiuni de după meciuri, care vor începe la miezul nopţii. Iar dimineaţă, competiţia va fi analizată pe Pro X, în cadrul emisiunii „Ora Exactă în Sport“. Aceasta începe de la ora 09.00, în timpul săptămânii, şi de la ora 10.15, sâmbătă şi duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite