Eurosport transmite turneul de Grand Slam de la Wimbledon în 34 de ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vulturul Rufus, mascota turneului de la Wimbledon
Vulturul Rufus, mascota turneului de la Wimbledon

Din acest an, pentru prima dată, fanii din 34 de ţări din Europa pot urmări în direct turneul de Mare Şlem, The Championships de la Wimbledon, pe Eurosport.  Postul transmite turneul în exclusivitate în ţări precum România, Belgia, Bulgaria, Olanda, Rusia şi Suedia, oferind fanilor posibilitatea de a-i vedea pe Simona Halep, Rafael Nadal sau Novak Djokovic.

Pe lângă transmisiunile turneului pe Eurosport 1 şi Eurosport 2, fanii din România vor putea viziona fiecare meci, de pe fiecare teren de joc, şi pe Eurosport Player. Asta înseamnă că fanii vor avea acces la aproximativ 250 de ore de transmisiuni în direct pe Eurosport, la televizor sau pe orice dispozitiv mobil. În plus, Eurosport transmite în direct de laRoehampton şi turneul de calificare pentru The Championships, în toate cele 34 de teritorii, pe parcursul săptămânii ce precede startul meciurilor de pe tabloul principal (începând de luni, 26 iunie). Ambasadorul Eurosport, câştigător a şapte turnee de Mare Şlem, Mats Wilander, va fi în prim-planul transmisiunilor din districtul SW19, urmând să intervieveze marii învingători, dar şi marii perdanţi de la Wimbledon, şi să analizeze cele mai interesante partide în magazinul Mats’ Day (Zi de Mats).

Într-un an deja încununat de performanţe ale tenisului, Eurosport anunţa în luna ianuarie că finala Open-ului Australian, dintre Roger Federer şi Rafael Nadal, a fost urmărită pe canalele sale de 20,7 milioane de telespectatori, devenind cel mai vizionat meci de tenis din toate timpurile şi al doilea cel mai vizionat eveniment sportiv din istoria Eurosport. Deasemenea, săptămâna trecută, Eurosport a anunţat o creştere cu 18% a audienţei medii a turneului de la Roland Garros, în comparaţie cu aceeaşi competiţie în urmă cu 12 luni. Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Strategia noastră este să asigurăm conţinut premium şi să-l facem disponibil fanilor prin intermediul tuturor dispozitivelor. În baza acordului extins cu All-England LawnTennis Club, avem toate turneele de Mare Şlem disponibile pe platformele noastre în nu mai puţin de 34 de ţări din Europa. Astfel Eurosport devine destinaţia favorită a fanilor care doresc să vadă cei mai buni jucători de tenis ai lumii arătându-şi valoarea la cel mai înalt nivel de competiţie.”

Eurosport prezintă The Championships – Wimbledon:

- în direct şi în exclusivitate în Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, Finlanda, Georgia, Islanda, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Norvegia, Olanda, România, Rusia, Suedia, Tajikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan;
- în exclusivitate cu excepţia meciurilor jucătorilor locali în Estonia, Letonia şi Lituania;
- ne-exclusiv în Albania, Armenia, Bielorusia, Bosnia-Herzegovina, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovenia şi Marea Britanie (Finalele şi Rezumatele)
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite