Everton a pus mâna pe tânăra speranţă a Barcelonei pentru un împrumut pe un an. Deulofeu ajunge în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Everton a semnat un transfer pe o perioadă de un an cu unul dintre cei mai promiţători tineri jucători crescuţi de Barcelona, care a impresionat la naţionalele de tineret pentru selecţionata Spaniei, Gerard Deulofeu.

Antrenorul lui Everton, Roberto Martinez, a încercat o abordare diferită la echipă pentru sezonul care urmează, punându-şi toate speranţele în atacantul de 19 ani, Gerard Deulofeu.

Tânărul spaniol are contract cu Barcelona până în 2017, dar şansele lui să prindă primul lot s-au redus considerabil prin aducerea lui Neymar în această vară. Sezonul trecut el a jucat la echipa secundară, Barcelona B, care evoluează în liga a doua spaniolă. Aici a marcat 18 goluri, fiind desemnat al patrulea marcator din Segunda Division.

Atât cei de la Barcelona, cât şi Martinez văd acest transfer ca un pas înainte pentru Deulofeu, atancantului oferindu-i-se şansa să se confrunte cu fotbalul din Premier League.

„Deulofeu e un adevărat diamant al fotbalului spaniol şi un baiat cu un talent fotbalistic incredibil. Sunt încântat că a ales să facă următorul pas în cariera sa fotbalistică la Everton”, a declarat Martinez.

Deulofeu a reprezentat naţionala spaniei sub 16, 17 şi 19 ani, în momentul de faţă activând la naţionala Spaniei sub 21 de ani, unde a şi marcat 3 goluri în 7 partide. În plus, Deulofeu este campion european cu naţionala Spaniei sub 19 ani în 2011 şi 2012, fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului în 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite