EXCLUSIV Mircea Sandu îl ameninţă pe Răzvan Burleanu: „E prea mic pentru mine, să nu mă supere...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la Adevărul Live, Răzvan Burleanu a spus că Mircea Sandu încearcă să-l detroneze din funcţia de preşedinte al FRF, cu scopul de a-şi recupera funcţia. Răspunsul „Naşului” a venit tot prin intermediul „Adevărul”.

Răzvan Burleanu susţine că Mircea Sandu şi Adalbert Kassai sunt oamenii care dirijează din umbră încercarea de schimbare a sa.
Domnule Mircea Sandu, sunteţi acuzat de Răzvan Burleanu că vreţi să-i luaţi locul. Cum răspundeţi?
Să-i spuneţi domnului Burleanu că nu mă interesează funcţia de preşedinte al FRF. Să scrieţi cu majuscule „Nu mă interesează”. Acum sunt în grădină, curăţ copacii uscaţi, am alte probleme.
Dânsul a spus că îl manevraţi pe şeful AJF Giurgiu, cel care a contestat validitatea alegerilor
Bine că mi-aţi spus, că poate acum am motive să-l dau în judecată. Ce vreau eu să-i spun domnului Burleanu este că e mic, e prea mic dacă gândeşte aşa. I recomand să nu mă supere, să nu mă deranjeze, că atlfel...
Că altfel ce?
Dom'le, atât să-i transmiteţi, să mă lase în pace, să nu mai îmi pronunţe numele dacă se plictiseşte şi n-are altă treabă.
Dar îl ştiţi pe şeful AJF Giurgiu?
Bineînţeles că-l ştiu pe Leşeanu, am jucat împreună şi e de peste 20 de ani şef la AJF Giurgiu, dar vorbeam cu el de două ori pe an, când venea la adunările FRF. Domnul Burleanu să ştie că dacă vreau să-l contest sau să fac vreo acţiune împotriva lui, va ştii că e de la mine, eu nu mă ascund..
Dar cu primele pe care le-aţi luat după meciul cu Grecia cum e?
Acele prime n-au fost de meci sau de calificare. Au fost nişte prime pentru nişte oameni care au muncit ore întregi peste program pentru organizarea meciului cu Grecia. Dar Burleanu e mic, e prea mic şi n-a înţeles.
Şi dvs aţi muncit peste program?
Normal. Şi vă mai spun ceva, când omul face profit, e normal să fie recompensat.
Domnul Burleanu mai spune că de organizarea EURO 2020 se ocupă FRF, nu dvs...
Burleanu să stea cuminte în banca lui, pentru că habar n-are. El trebuie să termine cu paşii greşiţi, că nu-mi place deloc ce am văzut în aceste două luni.
Cu ce-a mai greşit?
Păi cum e posibil să-l schimbi de la UEFA pe Belodedici şi să pui pe unu care număra dosare (n.r. – Aurel Ţicleanu). Dacă UEFA nu validează schimbările, să-şi dea demisiile toţi! Cum să începi să dai oameni afară fără aprobarea Comitetului Executiv? La cum a început, nu-mi dă nicio speranţă. Încă una vă mai zic şi plec la copacii mei: dacă pe cel de la AJF Giurgiu l-am pus eu să facă contestaţie, pe Timişoara cine a pus-o? Poate Chivorchian?

Dacă Burleanu face în 8 ani 20 la sută din cât am făcut eu, aş fi mulţumit. Dar nu cred Mircea Sandu, preşedinte de onoare FRF
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite