EXCLUSIV Moraes rămâne la Bistriţa. Azi semnează şi fratele lui, Bruno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, infirmă zvonul cum că atacantul Moraes ar pleca la Rapid şi spune că fratele său Bruno, va semna azi cu Bistriţa.

Cel mai disputat jucător în acestă perioadă, brazilianul Junior Moraes, rămâne la Bistriţa, chiar dacă mai multe cluburi din Liga I şi l-au dorit, printre care şi Rapid. Preşedintele ardelenilor, Jean Pădureanu, se află azi în Bucureşti pentru a-l înregistra la LPF pe fratele lui Junior, Bruno (26 de ani). Acesta a venit cu tatăl său azi-noapte în România, iar azi urmează să semneze cu gruparea din Bistriţa. "Azi noapte la 1 a venit Bruno alături de tatăl său. Au aterizat la Cluj, iar azi sperăm să putem înregistra actele la Ligă. Fratele său, Junior va rămâne la Gloria", a spus cel poreclit "Lordul".
Bruno Moraes a fost antrenat de portughezul Jose Mourinho şi are în palmares două campionate cu FC Porto, dar şi o Cupă a Portugaliei. Fraţii Moraes vor face cuplu în atacul Gloriei, posibil chiar din etapa viitoare în deplasarea de la Cluj, contra celor de la Universitatea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite