EXCLUSIV Ricardo Cadu, fost căpitan al CFR-ului, îl face praf pe arbitrul Alexandru Tudor: ”E un fricos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 1-0 obţinut în Cipru, AEL Limassol mergea încrezătoare la Sankt Petersburg, pentru returul cu Zenit, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Partida din Rusia a fost un coşmar, ciprioţii au pierdut cu 3-0, însă l-au arătat cu degetul pe arbitrul român Alexandru Tudor.


”Primele 20 de minute a arbitrat impecabil”, ne-a povestit Ricardo Cadu, titular la AEL.

Fostul căpitan al CFR-ului nu înţelege cum a putut centralul să strice meciul:” Îl ştiu pe Tudor foarte bine şi nu mi l-am imaginat fricos, dar exact asta a demonstrat. Un arbitru fără personalitate se lasă intimidat în astfel de meciuri de echipa cu nume mai greu. El ne-a dat un jucător afară, aiurea, gratuit, după ce cu o fază înainte trebuia să dea cartonaş roşu fundaşului dreapta de la Zenit. Altfel erau lucrurile dacă am fi jucat noi 11 şi ei în 10. Însă, în doar două minute ne-a eliminat un om şi a schimbat radical jocul. Dacă jucam 11 la 11, sigur scoteam cel puţin un egal”, a mai spus fundaşul protughez.

Cadu a mărturisit că şi colegii lui au luat foc la adresa centralului:” Toţi au fost foarte supăraţi. Efectiv nu ne-a lăsat să jucăm în anumite momente. Multe faulturi dictate aiurea, a lăsat impresia că îi este frică să nu greşească împotriva lui Zenit şi a scăpat meciul din mână”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite