EXCLUSIV Sorin Cîrţu despre dispariţia Ştiinţei: „Mititelu a manageriat o echipă rahitică, Dumnezeu s-o odihnească!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima, Sorin Cîrţu, nu este impresionat de dispariţia Ştiinţei, precizând că pentru el echipa finanţată de-a lungul timpului de Mititelu nu a însemnat niciodată nimic.

După conferinţa de presă susţinută de Adrian Mititelu, care a anunţat că retrage FC Universitatea Craiova din campionat, din cauză că nu-şi mai permite să o susţină financiar, fostele glorii ale Craiovei Maxima şi-au exprimat opiniile în privinţa falimentului Ştiinţei.

Sorin Cîrţu, fost jucător şi antrenor la Craiova, a rămas rece la auzul acestei veşti, dând de înţeles că nu regretă dispariţia echipei lui Mititelu. Fostul tehnician a vorbit în termeni plastici despre toată perioada cât Mititelu a investit la Craiova. "Dumnezeu să ierte această echipă. Dar vă mai spun încă o dată că să vă intre bine în cap, eu nu m-am identificat niciodată cu echipa băiatului ăsta. Pentru mine, Universitatea Craiova este echipa care niciodată n-a închis porţile pentru suporteri, care n-a jucat niciodată la Severin ca să facă rost de bani din bilete, e echipa care nu va da niciodată faliment. Mititelu a manageriat o echipă rahitică şi uite unde a ajuns acum", a spus Cîrţu pentru "Adevărul".

Impresarul Marcel Popescu, ultimul preşedinte de club care a adus titlul în Bănie, regretă dispariţia Craiovei, dar aruncă toată vina asupra lui Mititelu: "El pe oricine consideră duşman, dar dacă vrea să afle cel mai mare duşman al său, atunci să se uite în oglindă", a punctatul fostul oficial al Ştiinţei, la Sport.ro.

Mititelu a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că echipa nu se va mai prezenta la meciurile rămase de jucat până la finalul campionatului. În aceste condiţii, toate echipele care aveau de disputat meciuri cu "U" Craiova vor câştiga cu 3-0 la "masa verde".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite