Exemplu de modestie! De ce şi-a cerut Naomi Osaka scuze după circul pe care l-a făcut Serena Williams în finala de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naomi Osaka este noua campioană de la US Open, după ce a trecut în finală de americanca Serena Willams, într-un meci cu incidente provocate de fostul lider mondial.

Naomi Osaka, născută din mamă japoneză şi tată haitian, a plâns la festivitatea de premiere, unde publicul a întâmpinat-o cu ostilitate. 

Sportiva de 20 de ani a dat însă dovadă de un fair-play desăvârşit, ajungând chiar să îşi ceară scuze că a câştigat. Ea a explicat ulterior de ce a făcut asta: "Ştiu că Serena şi-a dorit mult să aibă al 24-lea trofeu de Mare Şlem. Toată lumea ştia acest lucru. Dar atunci când intru pe teren mă simt ca o persoană diferită, nu sunt fanul Serenei, ci doar o jucătoare care o înfruntă pe alta. Apoi însă, atunci când m-a îmbrăţişat la fileu...m-am simţit din nou un copil. Eu mereu mă voi gândi la Serena pe care o iubesc, lucrurile nu se schimbă. A fost foarte drăguţă cu mine la fileu şi la festivitate"

Schimbări majore în vârful ierarhiei din tenisul feminin. Cine intră şi cine iese din Top 10 WTA

Naomi Osaka a intrat în premieră în Top 10 WTA, urcând de azi pe poziţia a şaptea în lume

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite