Există viaţă şi după Mititelu! Suporterii Craiovei au anunţat că au preluat echipa de la cel care a băgat Ştiinţa în faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Ştiinţei nu se împacă cu gândul dispariţiei echipei lor de suflet
Suporterii Ştiinţei nu se împacă cu gândul dispariţiei echipei lor de suflet

Asocitaţia "Ştiinţa suntem noi" a anunţat pe site-ul oficial că ar fi primit acceptul lui Adrian Mititelu pentru a prelua echipa de fotbal care a intrat recent în faliment.

Înfocaţii suporteri ai Universităţii Craiova, adunaţi în Asociaţia "Ştiinţa suntem noi", l-au convins pe Adrian Mititelu să le ofere echipa. Cel puţin asta scrie site-ul oficial al acestei asociaţii, care anunţă că fanii alb-albaştri şi fostul patron s-au înţeles în privinţa cedării formaţiei fanion a Olteniei. În perioda următoare, susţinătorii Şiinţei vor face toate demersurile pentru a fi siguri că, începând din sezonul viitor, vor fi conducătorii de drept ai echipei lor.

E gata! Craiova lui Mititelu s-a retras din Liga a doua! „Nu mai pot ţine echipa”

Mai jos redăm conţinutul integral al comunicatului remis de Asociaţia "Ştiinţa suntem noi":

"Aşa cum ne-am propus, noi, membrii Asociatiei "Ştiinţa Suntem Noi" am relizat astăzi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obţinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei începând cu anul competiţional 2014-2015. Urmează să începem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzacţii în cel mai scurt timp.

EXCLUSIV Sorin Cîrţu despre dispariţia Ştiinţei: „Mititelu a manageriat o echipă rahitică, Dumnezeu s-o odihnească!“

Precizăm că am fi preferat ca echipa să continue să participe în campionatul Diviziei B -seria a II-a dar motive care nu ţin de asociaţia noastră ne împiedică să continuăm activitatea fotbalistică. Nu dorim să aruncăm cu pietre sau să căutam vinovaţi. Vrem să privim viitorul cu optimism şi ne propunem să reconstruim acest club din temelii. Nu vom fuziona niciodată! Nu vom înfiinţa o nouă echipă. Vom continua tradiţia şi vom căuta să ne ridicăm din punct de vedere sportiv la nivelul aşteptărilor suporterilor FC Universitatea Craiova.

În consecinţă, toţi cei cu suflet alb-albastru, toţi cei care simt ceva pentru aceste culori, sunt asteptaţi să vină alături de noi. Demarăm în acest moment o campanie de strângere de fonduri pentru a asigura bugetul echipei în sezonul care urmează. Vom asigura transparenţă 100%. Eventualii sponsori sunt invitaţi să ni se alăture. Vom oferi condiţii speciale de publicitate şi expunere maximă alături de un proiect solid care va revoluţiona fotbalul românesc.

Aşa să ne ajute Dumnezeu! Forza olteniii !"

Un apropiat al lui Mititelu dezminte acest plan

Vlad Roşca, fost director general al Universităţii Craiova, nu crede că echipa va fi preluată de suporteri, explicând că nu există temei legal pentru cedarea ei, chiar dacă Mititelu şi fanii s-ar fi înţeles. "E O MEGA vrajeala! Si-o sa va explic de ce. In situatia de fata, Mititelu si daca vrea sa dea echipa, nu poate, tinand cont de insolventa Fotbal Club U Craiova SA. Nu el personal! Cine ar dori sa preia echipa, ar trebui sa faca o cerere la Tribunalul Brasov, cu o oferta concreta. Termenul gratis nu exista in insolventa, ca d-aia esti in insolventa, ca ai datorii pe care nu le mai poti plati. Si orice bun ai avea, se scoate la vanzare, la licitatie, ca sa-si ia creditorii banii", a scris Roşca pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite