Explicaţiile unui golan: Cristi Tănase a vorbit despre motivele pentru care i-a scuipat pe suporterii stelişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase (centru) FOTO Cosmin Iftode/sportpictures.eu
Cristi Tănase (centru) FOTO Cosmin Iftode/sportpictures.eu

Într-o perioadă în care din ce în ce mai puţini fani merg la partidele roş-albaştrilor, supăraţi din cauza pierderii mărcii Steaua, căpitanul echipei a avut o ieşire jenantă la adresa celor aflaţi în tribune în victoria cu Viitorul.

Cristi Tănase înscrie rar, iar atunci când o face îşi umbreşte reuşita din cauza unor gesturi golăneşti. Mijlocaşul de 28 de ani a fost transferat de Steaua, în sezonul 2008-2009, iar de atunci a punctat de 19 ori în Liga I. Ultimele sale două goluri au venit în victoria de duminică, contra celor de la Viitorul. 

Atunci, „Dodel“ a reuşit o „dublă“, însă după primul gol a scuipat în direcţia suporterilor, nervos că fusese huiduit pentru greşeala comisă la faza din care oaspeţii au deschis scorul. Criticat pentru gestul său, Tănase a încercat să bage mizeria sub preş pe site-ul oficial al clubului.

Ce a spus?

„Chiar îmi pare rău pentru ieşirea avută, însă lumea trebuie să înţeleagă faptul că există, totuşi, o limită. Acolo, în apropierea tunelului de la tribuna a doua, există un grup de oameni care, la toate meciurile, ne înjură pe noi, jucătorii adverşi, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor deţinătoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine.

Sunt conştient de faptul că nu am procedat elegant, dar nu ştiu câţi oameni ar rezista cât am rezistat eu la atâtea apostrofări şi înjurături. Noi avem nevoie ca adevăraţii suporteri să fie alături de noi şi să ne încurajeze, nu de oameni care să ne jignească mereu, indiferent dacă pierdem sau câştigăm la scor, cum a fost cazul chiar în acest meci.

De asemenea, nu consider că este normal ca acum să mi se construiască o imagine negativă în mass-media, nespunându-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea şi a colegilor mei. Oamenii care mă cunosc ştiu ce fel de persoana sunt.

De asemenea, aş dori să transmit tuturor susţinătorilor echipei al carei căpitan sunt că dorim, la fel ca şi ei, să câştigăm toate meciurile, dar avem nevoie de susţinerea lor pe întreaga durată a unei partide, indiferent de scor“, a afirmat Tănase.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite