VIDEO Fabulos! Germania învinge Suedia cu un gol marcat în minutul 95 şi nemţii supravieţuiesc la Mondiale, după un meci incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 0-1 în primul meci, contra Mexicului, Germania avea neapărat nevoie de victorie în partida cu Suedia, pentru a mai păstra şanse reale de calificare.

Joachim Low a schimbat semnificativ echipa, cu patru nume noi printre titulari, iar nemţii au pornit ca din puşcă împotriva Suediei. Dominarea autoritară a fost totuşi fără rezultat, în faţa unei formaţii masive şi disciplinate, care a avertizat şi pe contraatac. Fragila apărare germană s-a clătinat de câteva ori, iar în minutul 32 Toivonen a marcat cu un lob superb pentru Suedia.

 Germania a început şi repriza secundă în forţă şi, în minutul 48, Reus a egalat. Nemţii au fost în continuare peste adversar, presând în careul Suediei, dar fără rezultat. În minutul 82, Boateng a văzut al doilea galben şi a fost eliminat, dar chiar şi cu un om mai puţin, campioana mondială a alergat după egalare. 

Gomez a avut o ocazie uriaşă în minutul 88, iar Brandl a tras în bară în minutele de prelungire, dar scorul a rămas egal, 1-1, până în minutul 95 (ultimul al prelungirilor) când Toni Kroos a marcat din lovitură liberă golul care a salvat Germania de la eliminare.

Clasamentul Grupei după două meciuri:

1. Mexic 6 p, 2.Germania 3 p, 3. Suedia 3 p, 4. Coreea de Sud 0 p

Ultimele partide, 27 iunie: Germania - Coreea de Sud, Mexic - Suedia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite