Fanii Ştiinţei cu leul pe piept îndeamnă la boicotarea meciului CSU Craiova-Steaua: „Rămâneţi acasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii FC Universitatea Craiova, echipă desfiinţată şi aflată în faliment, vor boicota partida pe care CSU Craiova o va juca împotriva Stelei în Cupa României, pe Stadionul "Ion Oblemenco".

Apropiatul meci dintre CSU Craiova şi Steaua a pus pe jar Oltenia, aproximativ 20.000 de fani craiovei fiind aşteptaţi la acest duel din sferturile Cupei României. Însă, echipa din Bănie nu va fi sprijinită chiar de toţi iubitorii fotbalului craiovean. Spre exemplu, fanii fostei echipei a Craiovei, FCU, aflată acum în faliment, au împânzit internetul cu mesaje prin care îndeamnă la boicotarea partidei dintre CSU şi Steaua.

VIDEO Cele mai tari meciuri de pe „Ion Oblemenco“. Partida cu Steaua e ultima pe legendara arenă, care va fi demolată

"Peluza Sud 97 îndeamnă toţi suporterii care au rămas lângă echipa noastră iubită să nu cedeze vorbelor aruncate pe internet şi tentaţiei de a se duce la «ultimul meci» de pe Oblemenco. Acest meci nu are nici cea mai mică legătură cu noi. Va veni din nou vremea în care vom fi toţi în Peluza Sud, cântând pentru Ştiinţa noastră. Coerenţă şi mentalitate înainte de toate", a transmis Peluza Sud 97 printr-un comunicat postat pe Facebook.

Meciul CSU Craiova - Steaua este programat joi seara, de la ora 20.30, în direct pe PRO TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite