Fanii lui Lazio şi-au demonstrat devotamentul pentru Ştefan Radu. Românul, inclus în echipa deceniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu a prins un loc în cel mai bun 11 al lui Lazio din 2010 până în prezent.
Ştefan Radu a prins un loc în cel mai bun 11 al lui Lazio din 2010 până în prezent.

Recunoaştere importantă pentru fundaşul român Ştefan Radu. Fotbalistul român în vârstă de 33 de ani a fost inclus, ca urmare a votului fanilor, în echipa deceniului a lui Lazio, anunţă gruparea italiană pe reţelele de socializare.

Ajuns la Lazio în urmă cu 12 ani, în ianuarie 2008, de la Dinamo, Ştefan Radu şi-a croit drum, uşor-uşor, spre cărţile de istorie ale clubului, dar şi către inimile pretenţioşilor suporteri italieni. Potrivit cifrelor furnizate de Lazio Page, românul este jucătorul cu cele mai multe finale jucate pe Olimpico din actualul lot, românul ajungând la opt finale - la egalitate în topul all-time cu legendele clubului Giuseppe Favalli, Roberto Mancini şi Pavel Nedved.

Pe durata şederii în Italia, românul şi-a completat CV-ul cu trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei, ultima adjudecată chiar în urmă cu o săptămână, în faţa lui Juventus.

Radu Ştefan este unul dintre cei cinci fotbalişti din lotul actual al lui Lazio incluşi în cel mai bun 11 al decadei, alături de Francesco Acerbi, Lucas Leiva, Sergej Milinkovic-Savic, Ciro Immobile şi Luis Alberto.

Lazio ocupă locul 3 în Serie A la final de 2019, cu 36 de puncte, fiind la şase puncte în urma echipelor de pe primele două poziţii, Juventus şi Inter, ambele cu câte 42 de puncte, dar şi un meci în plus disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite