Fără ruşine! Ioana Bran, ministrul Sportului, şi-a pus doi consilieri să sune la o emisiune radio cu nume fictive AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Bran
Ioana Bran

Ioana Bran, ministrul tineretului şi sportului, a fost invitată la Europa FM de Ovidiu Ioaniţoaia. Doi consilieri au intervenit în direct pentru a o ajuta pe şefa lor să treacă peste această încercare.

Doi admiratori ai Ioanei Bran au sunat luni seara la Tribuna Zero, emisiunea de la Europa FM realizată de Ovidiu Ioaniţoaia. Aceşti aşa-zişi admiratori erau de fapt consilierii minstrului sportului, dezvăluie Gazeta Sporturilor. 

Consilierul Alex Ciucă  s-a prezentat drept Marius Ionescu din Bacău şi a întrebat ce facilităţi trebuie să aibă o firmă privată care investeşte în sport. Ioana Bran avea răspunsul pregătit şi a venit prompt cu acesta.

A intervenit apoi Iulan Neamţ din Carei, care era de fapt Florian Mulcuţan, un alt angajat al MTS. Acesta a felicitat-o pe domnişoara ministru pentru noua funcţie după care a întrebat-o ceva despre EURO 2020. Din nou, Ioana Bran a răspuns ca la carte.

Gazeta i-a sunat ieri pe cei doi consilieri, le-a confruntat vocile cu cele ale "ascultătorilor", iar rezultatul a fost că e vorba despre aceiaşi oameni.

Pe parcursul emisiunii, Ioana Bran (31 de ani), fiica unui producător de palincă din Satu Mare, a dovedit că nu stăpâneşte deloc domeniul sportului.

Cine e Ioana Bran: provine dintr-o familie de pălincari, frate cu probleme penale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite