Sport

articolul anterior articolul urmator

Fără ruşine! Ioana Bran, ministrul Sportului, şi-a pus doi consilieri să sune la o emisiune radio cu nume fictive AUDIO

21
30 Mar 2018 10:38:42
Autor: Alex Stefan
Ioana Bran
Ioana Bran

Ioana Bran, ministrul tineretului şi sportului, a fost invitată la Europa FM de Ovidiu Ioaniţoaia. Doi consilieri au intervenit în direct pentru a o ajuta pe şefa lor să treacă peste această încercare.

Doi admiratori ai Ioanei Bran au sunat luni seara la Tribuna Zero, emisiunea de la Europa FM realizată de Ovidiu Ioaniţoaia. Aceşti aşa-zişi admiratori erau de fapt consilierii minstrului sportului, dezvăluie Gazeta Sporturilor. 

Consilierul Alex Ciucă  s-a prezentat drept Marius Ionescu din Bacău şi a întrebat ce facilităţi trebuie să aibă o firmă privată care investeşte în sport. Ioana Bran avea răspunsul pregătit şi a venit prompt cu acesta.

A intervenit apoi Iulan Neamţ din Carei, care era de fapt Florian Mulcuţan, un alt angajat al MTS. Acesta a felicitat-o pe domnişoara ministru pentru noua funcţie după care a întrebat-o ceva despre EURO 2020. Din nou, Ioana Bran a răspuns ca la carte.

Gazeta i-a sunat ieri pe cei doi consilieri, le-a confruntat vocile cu cele ale "ascultătorilor", iar rezultatul a fost că e vorba despre aceiaşi oameni.

Pe parcursul emisiunii, Ioana Bran (31 de ani), fiica unui producător de palincă din Satu Mare, a dovedit că nu stăpâneşte deloc domeniul sportului.

Cine e Ioana Bran: provine dintr-o familie de pălincari, frate cu probleme penale

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

Rrdde
30.03.2018, 11:32:31

O tara fake, plina de minciuna, incompetenta si prostie. Asta a ajuns Romania, a cazut sub nivelul comunismului. La tot pasul, in toate domeniile, sunt majoritari impostorii, mincinosii si profitorii. Asta e realitatea, si nu are legatura cu prezenta la vot !

+14 (14 voturi)
Adrian Foangă
30.03.2018, 13:05:25

Asta e guvernarea ciumei rosii - pitzi si smecherasi din a adoua generatie de securisti psd.

+8 (10 voturi)
Banan Crudu
30.03.2018, 16:50:18

Ba din păcate are legătură cu prezența la vot şi încă un foarte mare. "Cârcotaşii" au preferat să nu se deranjeze, pe motiv că n-au cu cine vota şi au stat acasă,în timp ce"jmekeraşii" împreună că "îmbrobodiții"(să nu le zic proşti), au purces la vot cu voioşie. Uite rezultatul: o "premieră" mută şi o fufă pe post de ministru - şi dacă ar fi singurele exemple !

+8 (8 voturi)
alexandrovici mihail
30.03.2018, 12:23:16

Alex Stefan O mica completare... Dra ministru este fiica unui producator de POSIRCA!

+6 (8 voturi)
ivanhoe zoom
30.03.2018, 13:34:55

Inca o dobi cu functie.

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (21)