Fără ruşine: preşedintele Realului a dat de pământ cu cei de la Bayern. „Se plâng ca nişte copii“. Discurs acid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă madrilenii au fost ajutaţi de erorile grosolane ale brigăzii din Ungaria, Florentino Perez vede lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Având în vedere cele întâmplate pe „Santiago Bernabeu“, oficialii clubului Bayern au depus un memoriu la UEFA împotriva brigăzii care a condus returul. Gestul lor a fost condamnat de preşedintele madrilenilor, Florentino Perez.

„Ofsaid-ul de la golul de 2-2 nu e primul nesemnalizat din istoria fotbalului. Şi golul doi înscris de Bayern a fost precedat de un ofsaid. În plus, penalty-ul din care Lewandowski a deschis scorul a fost suspect. Am dat şase goluri în două meciuri, iar asta ne dovedeşte superioritatea. Plângerea făcută de Bayern e o copilărie. Ce vor, de fapt? Trebuie să respectăm regulile jocului şi să ştim că UEFA încearcă să delege cei mai buni arbitri“, a spus şeful „galacticilor“.

E inadmisibil să asistăm la un astfel de jaf în Liga Campionilor. Arbitrul a comis o mulţime de erori şi ne-a eliminat. Arthuro Vidal mijlocaş Bayern Munchen   Arbitrul a comis o serie de erori şi, în anumite faze, a dezavantajat şi Realul. Dacă înainte eram împotriva arbitrajului video, acum sunt absolut de acord cu introducerea acestuia. Carlo Ancelotti antrenor Bayern Munchen   Dacă golul lui Ronaldo a fost din ofsaid, atunci celelalte trei goluri risipesc orice dubiu în privinţa victoriei noastre. N-am vorbit despre arbitraj, nici când am noi am fost dezavantajaţi. Zinedine Zidane antrenor Real Madrid   Când pierde Real, nu se bucură doar echipa adversă, ci şi suporterii Barcelonei şi cei ai lui Atletico. De aceea, mă bucur de calificare. Real e Real şi Dumnezeu ne ajută mereu. Cristiano Ronaldo atacant Real Madrid  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite