Sport

articolul anterior articolul urmator

Fără sex-simbol la Rio! Cea mai frumoasă jucătoare din delegaţia României s-a accidentat înainte de Olimpiadă

4
25 Jul 2016 06:11:17
Autor: Iulian Anghel
Delegaţia României
Delegaţia României

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor începe pe 5 august, iar România va deplasa o delegaţie de 98 de sportivi.

După îndelungi discuţii, port drapelul va fi purtat de Cătălina Ponor, care a câştigat "lupta" cu Simona Halep şi Cristina Neagu, jucătoarea de tenis alegând chiar să nu participe le Rio. 

Delegaţia noastră este foarte aproape să-şi piardă însă sex-simbolul, după ce Ana Maria Tănăsie (21 ani), de la naţionala de handbal s-a accidentat grav la ultimul meci de pregătire. 

Ana Maria Tănăsie a părăsit spaţiul de joc, la meciul cu Spania, după o fază la care i-a fugit genunchiul, iar accidentarea ei pare destul de urâtă, pasibilă chiar de a o priva de participarea la Rio. Prezenţa ei în lotul naţionalei de handbal este foarte importantă întrucât  pe postul de extremă dreapta, naţionala a pierdut-o pe Ada Nechita, care este însărcinată şi va lua o pauză.

Ana Maria Tănăsie este socotită cea mai cea mai sexy jucătoare din lotul României, ea având la activ câteva pictoriale în reviste mondene.

România  a pierdut două meciuri la turneul din Norvegia, cu ţara gazdă şi Franţa, şi a remizat cu Spania, dar nu asta contează neapărat, ci faptul că există probleme de lot. Cristina Neagu, principala noastră marcatoare, acuză probleme medicale şi nu a jucat deloc, iar la ultimul meci a lipsit şi Melida Geiger, tot din acelaşi motiv.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Radianu Mihai
25.07.2016, 16:38:38

E frumusica foc!

0 (2 voturi)
eu doar constat
25.07.2016, 16:48:39

Hai, chiar asa, Dl Anghel, chiar nu va informati inainte de a scrie un articol? Ana Maria Tanasie joaca extrema stanga, pe postul, pe care mai joaca si Alis Ardean Elisei, de fapt, capitanul echipei de handbal feminin. Ada Nichita joaca extrema dreapta (fiind stangace) si pe postul ei este titulara acum Laura Chiper. Asa ca pierderea lui Tanasie nu afecteaza cu nimic extrema dreapta a Adei Nichita, pe care oricum, Tanasie nu evolueaza. Sigur ca este important sa ai pe fiecare post cel putin o rezerva. Prin pierderea Anei Maria Tanasie trebuie cautata alta extrema stanga pentru a o dubla pe Ardean Elisei, care fiind peste 30 de ani, are absoluta nevoie de perioade de recuperare in decursul unui meci de handbal. Mai sunt destule fete talentate pe stanga, asa ca nu cred ca va fi o problema.

+3 (3 voturi)
cooper sheldon
26.07.2016, 12:24:58

Competiile sportive s-au intetzit precum alegerile electorale. Vivat casele de pariuri! Ce sens au de pilda olimpiadele sportive azi? Traditional, ele se desfasurau pentru a sustine eforturile militare ale grecilor antici. Se antrenau soldatii, se lustruiau scuturile, se arata cine are mai mare putere financiara pentru a sustine un asemena efort.

eu doar constat
26.07.2016, 16:12:25

Ba mai pardon! Pe perioada olimpiadelor toate luptele se intrerupeau. Nu mai existau soldati, ci doar concurenti.