Farul se distrează cu Dinamo! Bentacor, gol din propria jumătate de teren, l-a făcut invidios pe Gică Hagi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Într-un meci din etapa a 6-a a Ligii 1, echipa antrenată de Gică Hagi, Farul Constanţa, a obţinut o victorie categorică cu Dinamo, scor 3-0, după o partidă în care Jefte Betancor a reuşit un gol de la aproximativ 55 de metri.

Vineri seara, constănţenii au făcut încă un meci excelent şi au câştigat la scor de neprezentare în faţa „câinilor”, după o dublă a lui Betancor (12 şi 53) şi un gol semnat de George Ganea (57). 

A doua reuşită a atacantului spaniol, jucător transferat în această vară de la FC Voluntari, a fost una antologică, care sigur i-a adus aminte lui Gică Hagi de golurie marcate pe vremea în care era fotbalist activ. Betancor a primit balonul la aproximativ 35 de metri de propria poartă, a făcut câţiva paşi şi a încercat şutul din propria jumătate, din cercul de la centrul terenului. Chiar dacă execuţia a fost foarte puternică şi mingea a descris o parabolă perfectă, foarte probabil, Mihai Eşanu ar fi reuşit să o pareze, doar că a alunecat în dreptul liniei porţii.

Conştient de gafa făcută, Eşanu a părut afectat de golul primit şi şi-a ascuns secunde bune faţa în palme.  

Farul: Aioani - Mladen, Larie, V. Ghiţă, De Nooijer (Dussaut '56) - Artean, A. Ciobanu (N. Popescu '72), Pires (Purece '56) - Ganea (Sali '64), Betancor (Petre '64), Pitu. Antrenor: Cătălin Anghel

Dinamo:  Eşanu - Amzar, Giafer, Grigore, Amzar -  Creţu, Răuţă (Borcea '82), Filip - Bani (Mihaiu '46),  Moldoveanu (Măgureanu '86), Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti

Cartonaşe galbene: De Nooijer '45+1 / Filip '65, Grigore '82

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite