Favoritele de la Australian Open, eliminate una după alta. Tabloul se simplifică pentru Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza

A patra zi de concurs la Australian Open 2022 a adus două surprize foarte mari, au fost eliminate favoritele 3, respectiv 6, ambele aflate pe jumătatea de tablou a Simonei Halep. În plus, favorita numărul 12 s-a retras din competiţie.

Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată în turul al doilea al Australian Open. Ea a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de franţuzoaica Alize Cornet, locul 61 WTA, după un meci de o oră şi 27 de minute. Muguruza ar fi putut evolua cu Simona Halep în optimile de finală ale turneului. Şi Anett Kontaveit din Estonia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a părăsit competiţia în turul secund, după 2-6, 4-6, cu tânăra daneză de 19 ani, Clara Tauson, locul 39 WTA, într-un joc de o oră şi 19 minute. Halep ar fi putut juca împotriva jucătoarei estone în sferturi.

Elena Rybakina (Kazakhstan) s-a retras în turul 2, la scorul de 4-6, 0-1 cu Shuai Zhang.

Simona Halep o va înfrunta după ora 12.00 pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în runda a doua a turneului Australian Open, după ce sportiva sud-americană a întrecut-o pe Katie Volynets (SUA) cu 3-6, 6-2, 6-3, marţi, la Melbourne.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite